Ησαΐας Ματιάμπα: Ο γιος του σε ρόλο... πυροσβέστη

Τον γιο του εν ώρα παιχνιδιού απαθανάτισε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ησαΐας Ματιάμπα: Ο γιος του σε ρόλο... πυροσβέστη

Όλα αυτά τα χρόνια ο Ησαΐας Ματιάμπα διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή.

Ο τραγουδιστής είναι παντρεμένος με την Βασιλική Καλανιώτη και τρία περίπου χρόνια πριν γεννήθηκε ο γιος τους, Ηρακλής. Μέχρι πρότινος, οι δημοσιεύσεις με τον γιο του ήταν μετρημένες στα δάχτυλα, ωστόσο, τους τελευταίους μήνες μοιράζεται ολοένα και πιο συχνά στιγμιότυπα με την γυναίκα και τον μικρό Ηρακλή μέσω Instagram, στέλνοντας τα δικά του μηνύματα στους διαδικτυακούς του φίλους.

"Να ζούμε όμορφα τη ζωή μας..
Στο χέρι μας είναι..
Εμείς ορίζουμε το πως..
Όλα θέλουν την προσπάθειά τους..
Ακόμα κι αν κάτι έρθει από μόνο του για να έχει διάρκεια, χρειάζεται προσπάθεια..
Στην προσπάθεια αυτή ας είμαστε θετικοί, ας εξελισσόμαστε μέσα απ το ταξίδι της ζωής και μέσα απ αυτό το ταξίδι ας παρασύρουμε θετικά όσους πιο πολλούς γίνεται, δημιουργώντας έναν όμορφο κόσμο..
Έναν κόσμο υγιή και καλύτερο για τα παιδιά μας!!!
Ποτέ δεν είναι αργά για την αλλαγή που η ψυχή μας αναζητά..
Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα.." έγραψε μερικές εβδομάδς πριν κάτω από τις φωτογραφίες που ανήρτησε με τον γιο και την σύζυγό του.

isaias matiampa gios purosvestis 1

Ο μικρός Ηρακλής σε ρόλο... πυροσβέστη

Την πιο πρόσφατη ανάρτηση με τον γιο του έκανε ο τραγουδιστής χθες. Ο 3χρονος Ηρακλής παίζει με ένα πυροσβεστικό όχημα φορώντας το κράνος του πυροσβέστη και ο Ησαΐας Ματιάμπα απαθανατίζει τη στιγμή.

"Ο πυροσβέστης της καρδιάς μου!" έγραμε στη δημοσίευσή του.


https://www.instagram.com/tv/CWIk06eIadf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για τον τραγουδιστή, η οικογένειά του είναι η δύναμή του. Αυτό άλλωστε είναι κάτι που έχει δηλώσει και ο ίδιος παλαιότερα μέσα από τα social media, σε μία ιδιαίτερα δύσκολη για αυτόν περίοδο, όταν έχασε τον πατέρα του σε ηλικία 73 ετών.

"Πέρασα το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου.. Κυρίως αυτά τα δύο υπέροχα πλάσματα , η οικογένειά μου (κι απ'τις δυο πλευρές) και οι λιγοστοί μου φίλοι, με βοήθησαν και με βοηθούν να ξεπεράσω κάτι που δεν ξεπερνιέται.." είχε γράψει τότε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του.

Με τον γιο του έχει μία πολύ δυνατή σχέση. Ο Ηρακλής από μικρός είχε δείξει στοιχεία της ταυτότητά τους, όπως είχες αναφέρει ο τραγουδιστής σε παλαιότερη συντέντυξή του, και αυτό που τον ενδιαφέρει σαν πατέρας, είναι ο γιος του μεγαλώνοντας να γίνει καλός άνθρωπος.

"Έχει δείξει στοιχεία ανεξάρτητου χαρακτήρα από την αρχή. Γενικά είναι πολύ δυνατή προσωπικότητα, κάτι που με χαροποιεί. Έχει μια καλή βάση, στην οποία βεβαία συμβάλλουμε κι εμείς. Ως γονείς, έχουμε την εξής επιθυμία: να 'του δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ερεθίσματα. Δεν θα γίνω ποτέ ο πατέρας που θέλει το παιδί του να έχει οπωσδήποτε τους καλυτέρους βαθμούς. Για μένα σημασία έχει να είναι καλός άνθρωπος, να τα έχει καλά με τον εαυτό του και να νιώθει ωραία με ό,τι κάνει" είχε πει στο περιοδικό Hello χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ησαΐας Ματιάμπα με τον γιο του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved