Ησαΐας Ματιάμπα: Μας δείχνει τον γιο του μετά από καιρό (pics)

Δείτε τη σπάνια οικογενειακή φωτογραφία του τραγουδιστή με τη σύζυγο και τον γιο του. 

Ησαΐας Ματιάμπα: Μας δείχνει τον γιο του μετά από καιρό (pics)

Ο Ησαΐας Ματιάμπα είναι από τους μπαμπάδες της ελληνικής showbiz που έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ανέκαθεν διατηρούσε ένα χαμηλό προφίλ, τόσο που, όταν έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς τον Μάιο του 2018, κανείς δεν το πήρε είδηση.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι παντρεμένος με την Βασιλική Καλανιώτη. Ο δίχρονος πλέον γιος τους έχει μεγαλώσει πολύ και από τις λίγες αναρτήσεις του διάσημου μπαμπά, είναι εμφανές ότι του έχει μεγάλη αδυναμία.

Για τον Ησαΐα Ματιάμπα η οικογένειά του, είναι η δύναμή του. Το φετινό καλοκαίρι ήταν για αυτό ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του σε ηλικία 73 ετών.

Πριν από μερικές ημέρες, ο τραγουδιστής ανέβασε μία σπάνια οικογενειακή φωτογραφία στο προφίλ του και εξέφρασε δημόσια την αγάπη στην οικογένειά του, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα στου διαδικτυακούς του φίλους:

"Πέρασα το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής μου..
Κυρίως αυτά τα δύο υπέροχα πλάσματα , η οικογένειά μου (κι απ τις δυο πλευρές) και οι λιγοστοί μου φίλοι, με βοήθησαν και με βοηθούν να ξεπεράσω κάτι που δεν ξεπερνιέται..
Με λίγα λόγια..
Να χαίρεστε την κάθε σας στιγμή, να είστε κοντά στους δικούς σας (γονείς, παππούδες, φίλους) και μην το αφήνετε για αύριο!
Η ζωή είναι μικρή!!
Η ζωή είναι ωραία!!
Αρκεί να το θες!!
Ενωμένοι και αγαπημένοι θα ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια!!
Υπομονή στις δυσκολίες της ζωής!
Ο ήλιος δε θα αργήσει να φανεί..
Υ.Γ. Μη χάνετε την ελπίδα σας ακόμα κι αν αυτό φαντάζει απίθανο.."

Δείτε τη φωτογραφία του Ησαΐα Ματιάμπα με την σύζυγό του και τον γιο τους, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved