Ησαΐας Ματιάμπα: Απίθανες οι νέες φωτογραφίες με τον γιο του

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε ο τραγουδιστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ησαΐας Ματιάμπα: Απίθανες οι νέες φωτογραφίες με τον γιο του

Η Ησαΐας Ματιάμπα είναι από τους καλλιτέχνες που κρατούν την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, ο τραγουδιστικής μοιράζεται ολοένα και πιο συχνά καθημερινές και οικογενειακές του στιγμές μέσω Instagram.

Με την σύζυγό του, Βασιλική Καλανιώτη έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον μικρό Ηρακλή που τον περασμένο Μάιο έγινε τριών ετών. Ακόμα και στις πιο πρόσφατες αναρτήσεις του, ο καλλιτέχνης αποφεύγει να δείξει το πρόσωπο του γιου του, ωστόσο, είχε μιλήσει για τον χαρακτήρα του, σε συνέντευξή του στο παρελθόν.

"Έχει δείξει στοιχεία ανεξάρτητου χαρακτήρα από την αρχή. Γενικά είναι πολύ δυνατή προσωπικότητα, κάτι που με χαροποιεί. Έχει μια καλή βάση, στην οποία βεβαία συμβάλλουμε κι εμείς. Ως γονείς, έχουμε την εξής επιθυμία: να 'του δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ερεθίσματα. Δεν θα γίνω ποτέ ο πατέρας που θέλει το παιδί του να έχει οπωσδήποτε τους καλυτέρους βαθμούς. Για μένα σημασία έχει να είναι καλός άνθρωπος, να τα έχει καλά με τον εαυτό του και να νιώθει ωραία με ό,τι κάνει", είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello.

matiampa gios thalassa

Μερικές ακόμα φωτογραφίες του γιου του δημοσίευσε ο τραγουδιστής έκανε λίγες ημέρες πριν. Ο Ησαΐας Ματιάμπα, η σύζυγός του και το Ηρακλής πήγαν στη θάλασσα όπου έπαιξαν, κολύμπησαν και είδαν τον ηλιοβασίλεμα.

Η διάσημος μπαμπάς φωτογράφισε τον γιο του να παίζει με τα κύματα...

matiampa gios thalassa f 2

αλλά και μαζί με την σύζυγό του που κοίταζαν τον ήλιο που δύει.

matiampa thalassa gios f1

Τι πρέπει να φοράει το νήπιο στην παραλία;

Τα παιδιά έχουν πιο ευαίσθητο δέρμα από τους ενήλικες συνεπώς θα πρέπει ακόμα όταν εκτίθενται στον ήλιο, να είναι προστατευμένα. Πώς θα το πετύχετε αυτό;

  • Επιλέξτε άνετα και δροσερά ρούχα εκτός από το μαγιό - Η παραμονή σας στην παραλία μπορεί να διαρκέσει για ώρες. Μετά το μπάνιο και για όσο το παιδί παίζει στην αμμουδιά με τα κουβαδάκια του, μπορείτε να του φορέσετε ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, όπως έκανε και ο τραγουδιστής με τον γιο του. Όσο λιγότερη επιφάνεια δέρματος είναι εκτεθειμένη στον ήλιο, τόσο το καλύτερο.
  • Μην ξεχνάτε το καπέλο - Το καπέλο προστατεύει το παιδί από ηλίαση και εγκαύματα και καλό είναι να το φοράει και μέσα στη θάλασσα. Επίσης, προτιμήστε καπέλο με γείσο που προστατεύει και τον αυχένα και γενικά μεγαλύτερη επιφάνεια σώματος του παιδιού.
  • Παπούτσια που μπαίνουν και βγαίνουν εύκολα - Στην παραλία τα παιδιά παίζουν τρέχουν και για να αποφύγετε εγκαύματα στα πόδια, εφοδιαστείτε με αδιάβροχα πέδιλα που βγαίνουν και μπαίνουν εύκολα και ταυτόχρονα είναι πιο σταθερά στο πόδι.
  • Δεύτερο μαγιό και μία αλλαξιά με ρούχα

Τις τελευταίες μέρες ο τραγουδιστής βρίσκεται με την οικογένειά του στην Αιτολωακαρνανία και ανέβασε μερικές ακόμα νέες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Το τοπίο όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς είναι μαγικό και ο ενθουσιασμός όλης της οικογένειας δεν κρύβεται!

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο τραγουδιστής με τον γιο του στο παρελθόν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved