Δούκισσα Νομικού: Αυτό το υπέροχο σνακ έφτιαξε για τα παιδιά της (εικόνες)

Είναι το αγαπημένο όλων των παιδιών.

Δούκισσα Νομικού: Αυτό το υπέροχο σνακ έφτιαξε για τα παιδιά της (εικόνες)

Η Δούκισσα Νομικού, για ακόμα μια φορά, μοιράστηκε με τους αγαπημένους της followers, στιγμές της καθημερινότητάς της με τα παιδιά.

Παρότι αποφεύγει να δείχνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τόσο του Σάββα όσο και της μικρής Αναστασίας, αρκετά συχνά ανεβάζει στιγμιότυπα για το πώς περνάει μαζί τους.

Χθες λοιπόν η μέρα ήταν αφιερωμένη εξ ολοκλήρου σε αυτά καθώς όπως έγραψε σε insta story, την προηγούμενη απουσίαζε και ήθελε να αναπληρώσει το χρόνο. Μάλιστα τους είπε ότι θα κάνουν ότι θέλουν. 'Εφτιαξε λοιπόν σπιτικό ποπ κορν και απόλαυσαν όλοι μαζί ταινία.

« Σπιτικό ποπ κορν χωρίς αλάτι και χωρίς βούτυρο. Χθες ήμουν όλη μέρα στη δουλειά και σήμερα είπα στα παιδιά πώς θα κάνουν ό, τι θέλουν ! #movietime#homesweethome».

doukissa nomikou

Συνταγή για σπιτικό ποπ κορν

Το ποπ κορν είναι από τα πιο εύκολα σνακ που μπορείτε να φτιάξετε στο σπίτι. Τέλεια επιλογή για μια οικογενειακή βραδιά ταινίας, για το παιδικό πάρτι ή έτσι απλά, για να μασουλάμε κάτι. Η πιο απλή και υγιεινή εκδοχή είναι αυτή της Δούκισσας Νομικού, χωρίς βούτυρο και αλάτι.

Υπάρχουν όμως πολλές γευστικές παραλλαγές που μπορείτε να δοκιμάσετε. Όπως αυτή που σας προτείνουμε παρακάτω:

Γλυκό και πικάντικο

Υλικά

6-8 φλιτζάνια ποπ κορν
¼ φλιτζάνι αλατισμένο βούτυρο
1 ½ κουταλιά της σούπας μέλι
1 ½ κουταλιά τσίλι σος (sriracha)
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένο

Εκτέλεση

Αφού έχετε ετοιμάσει το popcorn σε μια δεύτερη, μικρή κατσαρόλα βάλτε το βούτυρο. Προσθέστε το μέλι, το sriracha και το σκόρδο. Θερμάνετε ελαφρώς. Ρίξτε το μίγμα πάνω από το ποπ κορν, κλείστε το καπάκι της κατσαρόλας και ανακινήστε μέχρι να επικαλυφθεί το ποπ κορν.

Όπως έχει πει η Δούκισσα Νομικού, αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στα παιδιά της, ωστόσο δεν παύει να νιώθει ενοχές αρκετά συχνά. «Νιώθω πολλές φορές ενοχές και τύψεις. Αλλά καθημερινά παλεύω για να γίνομαι καλύτερη μαμά, καλύτερη στη δουλειά, καλύτερη σύζυγος, κόρη, φίλη. Και στο τέλος της ημέρας νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου. Και για όσα καταφέρνω», είχε σχολιάσει σε ένα παλιότερο Q&A.

Δείτε τις πιο πρόσφατες στιγμές που έχει μοιραστεί με τα παιδιά της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved