Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η κόρη της Βικτώρια γιόρταζε - Η τούρτα και οι φώτο της

"Να χαίρεστε τους Βίκτωρες και τις Βικτώριες σας, όσο χαίρομαι εγώ την πραγματική αρχηγό του σπιτικού μας, τη #v4victoria ✨", σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της μικρής της μπαλαρίνας.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η κόρη της Βικτώρια γιόρταζε - Η τούρτα και οι φώτο της

Στις 11 Νοεμβρίου είχε την ονομαστική της εορτή, η μικρότερη κόρη της Ελιάνας Χρυσικοπούλου, Βικτώρια και η οικογένειά της την γιόρτασε και με το παραπάνω.

elianoula xrisikoupouloy tourta giorti koris 1

Ποιος είπε ότι η τούρτα ταιριάζει μόνο σε όσους έχουν γενέθλια. Η Βικτώρια ήθελε τούρτα και στην γιορτή της και η μαμά, Ελιάνα, χατίρι δεν χάλασε στην μικρή. Παρήγγειλε την τούρτα που ήθελε, κάνοντας όμως λάθος, όπως θα δείτε και εσείς στο σχέδιο... μιας και η κόρη της ήθελε κάτι διαφορετικό.

Αυτή η γιορτή τα είχε όλα! Μα πάνω από όλα είχε μια Βικτώρια ενθουσιασμένη, όπως σχολιάζει και η Ελιάνα. "Αλλά βασικά είχαμε μια Βικτώρια ενθουσιασμένη -πράγμα φοβερό μιας που μιλάμε για ένα παιδί που γεννήθηκε ενθουσιασμένο!"

Η συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται πολλές από τις οικογενειακές της στιγμές στο διαδίκτυο. Μία από αυτές ήταν και η γιορτή της κόρης της. Μάλιστα δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες, δείχνοντάς μας πόσο υπέροχα πέρασαν χθες βράδυ.

Δείτε και εσείς τις αναρτήσεις της παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved