Νικολέττα Ράλλη: Ποζάρει με την κόρη της στον ισθμό της Κορίνθου (εικόνες)

Μαμά και κόρη σε μία αυθόρμητη φωτογραφία.

Νικολέττα Ράλλη: Ποζάρει με την κόρη της στον ισθμό της Κορίνθου (εικόνες)

Τους τελευταίους μήνες ολοένα και πληθαίνουν οι φωτογραφίες της Νικολέττας Ράλλη με την κόρη της και δε χορταίνουμε να τις χαζεύουμε. Η μικρή Σοφία, έγινε ενός έτους τον περασμένο Ιούνη και τότε, η παρουσιάστρια είχε δημοσιεύσει την παρακάτω φωτογραφία από το πρώτο πάρτι γενεθλίων της κόρης της, στο οποίο και ντύθηκαν ασορτί.

ralli kori isthmos korinthou 1

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιρού, η Νικολέττα Ράλλη δημοσίευε φωτογραφίες τους από τις διακοπές και η μία ήταν καλύτερη από την άλλη. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τη φωτογραφία της μικρούλας με το καρπούζι και τη μπανάνα;

ralli kori isthmos korinthou 4

Τότε που μαμά και κόρη φόρεσαν ασορτί μαγιό;

ralli kori isthmos korinthou 3

Η μήπως τη φωτογραφία με το κοριτσάκι σε ρόλο κηπουρού;

ralli kori isthmos korinthou 2

Με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η Νικολέττα Ράλλη επέστρεψε στην τηλεόραση. Κάθε Σάββατο και Κυριακή μας κρατάει συντροφιά μέσα από την συχνότητα του Open και την εκπομπή "Αυτό είναι Σαββατοκύριακο".Για την επιστροφή της στην τηλεόραση είχε αναφερθεί κατά καιρούς σε Instagram Q&As της και πάντα έλεγε ότι θα την ενδιέφερε να επιστρέψει αρκεί να κάνει κάτι που την εκφράζει. Και όπως φαίνεται, το βρήκε!

Νικολέττα Ράλλη: Στον ισθμό της Κορίνθου με την κόρη της

Πριν από μερικές ημέρες , η παρουσιάστρια εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και την αργία της 28ης Οκτωβρίου και βρέθηκε στον Ισθμό της Κορίνθου με την μικρή Σοφία.

Η παρουσιάστρια ανέβασε μία αυθόρμητη και υπέροχη φωτογραφία από εκείνη την ημέρα. Όσο για το σχόλιο της blogger του queen.gr, έγραψε χαρακτηριστικά «Minnie απόδραση», αναφερόμενη στο καρότσι της κόρης της.

ralli isthmos korinthu

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Νικολέττας Ράλλη με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved