Νικολέττα Ράλλη: Μετρά αντίστροφα με την κόρη της για τα Χριστούγεννα- Δείτε φώτο

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε το πρώτο χριστουγεννιάτικο ποστ.

Νικολέττα Ράλλη: Μετρά αντίστροφα με την κόρη της  για τα Χριστούγεννα- Δείτε φώτο

Μπορεί να είναι ακόμα Οκτώβρης αλλά κάποιοι αδημονούν για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Όπως η Νικολέττα Ράλλη η οποία χθες βράδυ ανέβασε σε insta story μια φωτογραφία της αγκαλιά με την κόρη της σε άκρως χριστουγεννιάτικο mood. Αξιοποιώντας τις εφαρμογές του κινητού, πρόσθεσε δύο ωραιότατους κόκκινους σκούφους σε εκείνη και την Σοφία, κάλυψε τα ματάκια της μικρής με έλατα και έγραψε: « ακόμα 68 μέρες».

nikolettaralli1

Η γνωστή παρουσιάστρια αδημονεί όπως φαίνεται για τις γιορτές οι οποίες θα είναι διαφορετικές από πέρυσι καθώς η μικρή Σοφία είναι πιο μεγάλη και μπορεί να χαρεί περισσότερο την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Παράλληλα λόγω της εκπομπής «Αυτό είναι σαββατοκύριακο», που παρουσιάζει στο Open θα μπει και η ίδια νωρίτερα από ποτέ σε εορταστικό κλίμα, καθώς είθισται να στολίζονται τα πλατό αρκετά νωρίς.

Χωρίς αμφιβολία αυτή η περίοδος που διανύει η Νικολέττα Ράλλη είναι ιδιαίτερα δημιουργική και γεμάτη, αφού μετά από αρκετό καιρό έχει επιστρέψει δυναμικά στην τηλεόραση φροντίζοντας παράλληλα και την κόρη της.


https://www.instagram.com/p/CR6JMWzrdhk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η μητρότητα με έχει κάνει πιο αυστηρή, να καταλάβω τις πραγματικές προτεραιότητες και με έχει κάνει να εκτιμήσω τον ελεύθερο αλλά και τον χρόνο γενικότερα… Δεν ήταν ρομαντική η περίοδος της εγκυμοσύνης και θέλω να μάθω για ποιες ήταν», είχε πει μεταξύ άλλων μιλώντας στην εκπομπή, Mega καλημέρα!

Η ίδια πάντως περνάει τέλεια με την κόρη της και αυτό φαίνεται και στις αναρτήσεις που κάνει. Δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved