Χριστίνα Μπόμπα: Η γλυκιά φωτογραφία της κόρης της,Φιλίππας

Μια τρυφερή φωτογραφία της μικρής Φιλίππας δημοσίευσε πριν μερικές ώρες η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα: Η γλυκιά φωτογραφία της κόρης της,Φιλίππας

Μια όμορφη ανάρτηση έκανε η Χριστίνα Μπόμπα πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή influencer ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητα με τις δύο κόρες της στο σπίτι τους, το ίδιο και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης.

Αυτή τη φορά, η Χριστίνα Μπόμπα, θέλησε να μοιραστεί με τις διαδικτυακές της φίλες της μια φωτογραφία της μικρής Φιλίππας τη στιγμή που βρίσκεται μπρούμυτα και στέκεται στα χεράκια και την κοιλίτσα της.

filippa tanimanidi

Δίδυμες 4ων μηνών

Τα μωρά μεγαλώνουν γρήγορα και οι αλλαγές είναι πολλές και γρήγορες – σωματικές, συναισθηματικές και νοητικές. Τα μωράκια στον τέταρτο μήνα της ζωής τους αλληλοεπιδρούν περισσότερο με τον κόσμο, μαθαίνουν από αυτόν και από τους γονείς τους και το πιο σημαντικό; Καταφέρνουν να κάνουν πολλά πράγματα μόνα τους. Κρατούν το κεφάλι τους σταθερό, μπορούν να εντοπίσουν τη μαμά και τον μπαμπά μέσα σε ένα δωμάτιο όταν κινούνται, προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή του άλλου κλαίγοντας, ρίχνοντας κάτι στο πάτωμα ή ακόμη και βήχοντας ψεύτικα και μπορούν να κάτσουν μπρούμυτα στηρίζοντας το κεφαλάκι τους ψηλά, όπως κάνει και η μικρή Φιλίππα.


https://www.instagram.com/p/CUkDZb-IGGl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι αναρτήσεις με τις δίδυμες είναι συχνές και όλες δείχνουν ότι όσο μεγαλώνουν τόσο πιο όμορφα περνούν σαν οικογένεια, μιας και οι εκπλήξεις (από την πλευρά των μικρών) είναι πολλές. Κάθε μέρα κάνουν κάτι καινούριο και ξετρελαίνουν τους γονείς τους.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις της Φιλίππας και της Αριάνας, παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved