Ελένη Χατζίδου: Το υγιεινό φαγητό που έφτιαξε χθες για την οικογένειά της

Ένα εύκολο και πολύ υγιεινό φαγητό μαγείρεψε χθες η Ελένη Χατζίδου το οποίο έφαγε και η δίχρονη Μελίτα.

Ελένη Χατζίδου: Το υγιεινό φαγητό που έφτιαξε χθες για την οικογένειά της

Η Ελένη Χατζίδου είναι πολύ ενεργή στα social media και έχει αποκτήσει το δικό της πιστό κοινό. Μέσω Instagram μοιράζεται στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της, τα κατορθώματα της μικρής Μελίτας, συμβουλές και ιδέες που αφορούν από ενδυματολογικούς συνδυασμούς μέχρι τι να μαγειρέψουμε σήμερα.

Η τραγουδίστρια και ο Ετεοκλής Παύλου είναι υπέρμαχοι του ευ ζειν. Κάνουν γυμναστική καθημερινά και ακολουθούν μία υγιεινή διατροφή. Η Ελένη Χταζίδου συχνα πυκνά μας δείχνει τα φαγητά που μαγειρεύει για την οικογένειά της, πολλά από τα οποία πλέον τρώει και η κόρη της.

Η Μελίτα έγινε πρόσφατα δύο ετών, μία ηλικία που πολλά παιδιά είναι ιδιαίτερα επιλεκτικά σε ό,τι αφορά το φαγητό τους. Όπως μας έχει δείξει η διάσημη μαμά σε αναρτήσεις της, προσπαθεί να φτιάχνει στην κόρη της συνταγές θρεπτικές, υγιεινές και όταν κάποιο λαχανικό δεν της αρέσει, όπως το σπανάκι, να το κρύβει με έξυπνους τρόπους στο φαγητό. Ένα δοκιμασμένο και αποτελεσματικό κόλπο που όλες οι μαμάδες ακολουθούμε!

kori spanakorizo fagho

Το φαγητό που μαγείρεψε για την οικογένειά μοιράστηκε και χθες η γνωστή τραγουδίστρια. Η Ελένη Χατζίδου έφτιαξε κοτόπουλο με μπρόκολο τον ατμομάγειρα και όπως έγραψε και στο Instagram Story της, από αυτό το φαγητό θα φάει και η κορη της.

eleni hatzidou kotopoulo mprokolo

Μπρόκολο: Το θρεπτικό λαχανικό που δεν πρέπει να λείπει από τη διατροφή των παιδιών

Το μπρόκολο περιέχει σελήνιο, βιταμίνες Α και Ε, φολικό οξύ και κάλιο και αποτελεί καλή πηγή φυτικών ινών. Επίσης περιέχει διπλάσια ποσότητα βιταμίνης C από ένα πορτοκάλι και ασβέστιο όσο ένα ποτήρι γάλα, βοηθώντας έτσι τα παιδιά να χτίσουν πιο γερά οστά.

Εκτός των παραπάνω, το μπρόκολο περιέχει πληθώρα ακόμα θρεπτικών συστατικών και είναι ένα λαχανικό που δεν πρέπει να λείπει από τη διατροφή των παιδιών.

Βέβαια, τα παιδιά δεν δέχονται πάντα να το φάνε με ευκολία. Μεταξύ αύτων και η μικρή Μελίτα, όπως αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου σε Story της. Ένας τρόπος να κάνουμε τα μικρά μας να αγαπήσουν το μπρόκολο είναι να το χρησιμοποιούμε "έξυπνα" σε συνταγές όπως αυτές που μπορείτε να δείτε εδώ.

Δείε ακόμα περισσότερες φωτογαφίες της μικρής Μελίτας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved