Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε πού κοιμούνται οι δίδυμες κόρες της

Κοιμούνται στην ίδια κούνια ή σε ξεχωριστή;

Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε πού κοιμούνται οι δίδυμες κόρες της

Η Χριστίνα Μπόμπα, 3,5 μήνες μετά τη γέννηση των δίδυμων, ανακτά σιγά σιγά τις συνήθειές της.

Για παράδειγμα, ξεκίνησε να γυμνάζεται προκειμένου να ανακτήσει τη φόρμα μας αλλά και για να νιώσει καλύτερα, καθώς λατρεύει το pilates.

mpompa

Μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφία της μέσα στο ασανσέρ δείχνοντας την κοιλίτσα της και γράφοντας με αστεία διάθεση : «Όχι, έγκυος, αλλά ακόμα εδώ».

mpompa1

Χθες, πήγε και στο γραφείο, αλλά μόνο για δύο ωρίτσες όπως είπε, γιατί ήθελε να γυρίσει στις κόρες της. Όταν έφτασε, την περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη… Πάνω στο γραφείο είχε ένα μπουκέτο με λουλούδια, η ντίσκο μπάλα αναβόσβηνε και το όνομά της ήταν κολλημένο στον τοίχο με φωτάκια.

bompa

Ύπνος διδύμων

Η Χριστίνα Μπόμπα καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μέχρι σήμερα, μοιράζεται πολλές στιγμές με τους ακολούθους της. Μέσα από insta stories κυρίως μιλάει για τη ζωή της με τις δίδυμες, για τα ξενύχτια, για το θηλασμό, τις λιγούρες. Κοινώς μοιράζεται τις δικές της εμπειρίες ως μαμά διδύμων και συχνά, όποτε βρίσκει χρόνο, απαντά και σε πολλές από τις ερωτήσεις των followers της.

Πολλές είναι οι μαμάδες που αναρωτιούνται αν τα δίδυμα πρέπει να κοιμούνται στην ίδια κούνια ή όχι. Πάντως η Χριστίνα Μπόμπα, επέλεξε να κοιμούνται μαζί η Φιλίππα και η Αριάνα. Ανέβασε μάλιστα και φωτογραφία με την κούνια των μωρών της, γράφοντας, « Babies bed!!! Ναι κοιμούνται μαζί».

mpompa2

Δείτε κι αλλες όμορφες στιγμές της Χριστίνας Μπόμπα με τις κόρες της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved