Ελένη Χατζίδου: Το κόλπο για να φάει η κόρη της το σπανάκι (βίντεο)

Μαμάδες με νηπιάκια, δοκιμάστε το κι εσείς!

Ελένη Χατζίδου: Το κόλπο για να φάει η κόρη της το σπανάκι (βίντεο)

Η Ελένη Χατζίδου είναι πολύ ενεργή στα social media και κυρίως μέσα από τα Instagram Stories της, μοιράζεται μέσα από τους ακολούθους της στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της. Σε αυτήν φυσικά πρωταγωνιστεί η μικρή Μελίτα, η οποία λίγες μέρες πριν γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά της.

Η Μελίτα Παύλου είναι ένα πολύ χαριτωμένο κοριτσάκι και όσο μεγαλώνει γίνεται ολοένα και πιο εξωστρεφές και κοινωνικό. Τώρα είναι σε μία ηλικία που γίνεται πιο ανεξάρτητη, λέει τις πρώτες τις λέξεις και τρελαίνει τους γονείς της με τα καμώματά της, όπως τότε που φόρεσε περούκα ή δοκίμασε τα παπούτσια της μαμάς της.


https://www.instagram.com/p/CSorbTItk_S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσον αφορά τη διατροφή της, η Ελένη Χατζίδου μοιράζεται αρκετά συχνά tips και συνταγές που ετοιμάζει για την κόρη της. Χθες μάλιστα, αποκάλυψε σε Instagram Stories της το κόλπο που δοκίμασε για να φάει η μικρή Μελίτα το σπανάκι, που σύμφωνα με την τραγουδίστρια, δεν είναι και το αγαπημένο της λαχανικό.

Τι έκανε λοιπόν η διάσημη μαμά; Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, έφτιαξε σπανακόρυζο, αλλά όχι με τον κλασικό τρόπο. Το μυστικό βρίσκεται στο πολύ καλό άλεσμα το σπανακιού, με αποτέλεσμα να "εξαφανίζεται" όταν αυτό ανακατευτεί με το ρύζι.



Σπανάκι: Τα οφέλη στην υγεία των παιδιών

Το σπανάκι είναι πλούσιο σε σίδηρο, βιταμίνη Α και πληθώρα ακόμα θρεπτικών συστατικών. Η τακτική κατανάλωσή του δυναμώνει τα οστά, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε βιταμίνη Κ, ενώ η β-καρότινη που περιέχει, μειώνει τις πιθανότητες άσθματος.

Επίσης, το σπανάκι είναι πλούσιο σε λουτεΐνη, ένα συστατικό που ανήκει στην κατηγορία των καροτενοειδών, δρα ως αντιοξειδωτικό και συμβάλει στην υγεία των ματιών. Τέλος, το σπανάκι αποτελείται κατά 90% από νερό, συνεπώς συμβάλλει στην ενυδάτωση του οργανισμού και είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες που βοηθούν στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Όλα τα παραπάνω οδηγούν σε ένα συμπέρασμα. Το σπανάκι δεν πρέπει να λείπει από τη διατροφή των παιδιών και εάν ούτε μικρό σας είναι λάτρης του συγκεκριμένου λαχανικού, όπως η μικρή Μελίτα, δείτε εδώ, μερικές εύκολες και νόστιμες συνταγές που αξίζει να δοκιμάσετε.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ελένη Χατζίδου με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved