Ελένη Χατζίδου: Το πάρτι γενεθλίων της κόρης της τα είχε όλα (εικόνες)

Εντυπωσιακή τούρτα, διακόσμηση, παιχνίδια, ανιματέρ και πολλά ακόμα. 

Ελένη Χατζίδου: Το πάρτι γενεθλίων της κόρης της τα είχε όλα (εικόνες)

Η Μελίτα Παύλου έγινε δύο ετών και τα γιόρτασε με ένα φαντασμαγορικό παιδικό πάρτι με θέμα τις γοργόνες. Το πάρτι έγινε στις αρχές της περασμένης εβδομάδες, δέκα μέρες μετά τα γενέθλιά της, τα οποία όπως σας είχαμε δείξει εδώ στο Mothersblog, είχε γιορτάσει τότε και πιο οικογενειακά στο σπίτι.

Η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πήραμε μία γεύση από τη διακόσμηση και τον μπουφέ που ήταν εμπνευσμένα από τα μυθικά πλάσματα της θάλασσας

Παιδικό πάρτι με θέμα τις γοργόνες - Κάντε το όπως η Ελένη Χατζίδου

Έχουν και τα δικά σας κορίτσια, μικρά ή μεγάλα, αδυναμία στις γοργόνες; Ένα παιδικό πάρτι όπως αυτό της μικρής Μελίτας, σίγουρα θα το λατρέψουν. Αρχικά, να πούμε ότι το πάρτι έγινε σε εξωτερικό χώρο ο οποίος ήταν διακοσμημένος με μπαλόνια σε ροζ, μωβ, πράσινα και μπλε χρώματα.

eleni xatzidou parti koris 7

Τις εντυπώσεις έκλεψαν η διώροφη τούρτα με την γοργόνα στην κορυφή, αλλά και ο μπουφές με τα χρωματιστά γλυκά.

eleni xatzidou parti koris 6

Στο πάρτι, οι μικροί καλεσμένοι έπαιξαν, έτρεξαν, χόρεψαν και έκαναν διάφορες δραστηριότητες με την μεταμφιεσμένη σε πριγκίπισσα Elsa, ανιματέρ.

"Η Μελίτα το κατευχαριστήθηκε" είπε σε ένα Instagram Story της η Ελένη Χατζίδου, η οποία δημοσίευσε και φωτογραφίες με την κόρη της από εκείνη την ημέρα.

eleni xatzidou parti koris 1

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Δύο χρόνια γονείς

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα πολύ δεμένο και αγαπημένο ζευγάρι. Και οι δύο είναι ενεργοί στα social media και από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, μοιράζονται πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους μαζί της.

Η Μελίτα είναι ένα πολύ χαριτωμένο κοριτσάκι που όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο εξωστρεφές και ανεξάρτητο. Ανήμερα των δεύτερων γενεθλίων της, στις 2 Σεπτεμβρίου, η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε ακόμα μία φωτογραφία της, γράφοντας:

"Αίμα μου, παιδάκι μου καλό, σήμερα γίνεσαι 2 χρονών!
Είσαι ότι πολυτιμότερο έχουμε στη ζωη μας!

Σ αγαπαμε άπειρα κ εύχομαι να μας φωτίζει ο θεός να σε μεγαλώνουμε έτσι ώστε να βγεις ένας σωστός άνθρωπος στην κοινωνία".

eleni xatzidou parti genethliwn koris

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από το πάρτι της μικρής Μελίτας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved