Ελένη Χατζίδου: Το θρεπτικό φαγητό που λατρεύει η κόρη της (εικόνες)

Η μικρή Μελίτα απολαμβάνει το φαγητό της και η διάσημη μαμά απαθανατίζει το στιγμιότυπο.

Ελένη Χατζίδου: Το θρεπτικό φαγητό που λατρεύει η κόρη της (εικόνες)

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έχουνα δυναμία στην μοναχοκόρη τους και αυτό είναι εμφανές και σε πολλές από τις αναρτήσεις τους στα social media. Η Ελένη Χατζίδου ειδικά, δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες, τα παιχνίδια και τις βόλτες που απολαμβάνει με την κόρη της και το χαριτωμένο κοριτσάκι πάντα καταφέρενει να κλέψει τις εντυπώσεις.

eleni.hatzidou moro 1

Ποιο είναι ένα από τα αγαπημένα φαγητά της Μελίτας Παύλου;

Στο παρελθόν, η τραγουδίστρια μας είχε αναφέρει στους διαδικτυακούς της φίλους ότι η κόρη της δεν "συμπαθεί" ιδιαίτερα το σπανάκι, αλλά τον τρόπο που σκέφτηκε η ίδια για να την κάνει να το φάει και μάλιστα χωρίς καν να το καταλάβει. Πριν από μερικές ημέρες, η τραγουδίστρια δημοσίευσε ακόμα ένα βίντεο της κόρης της. Αυτή τη φορά μας η Ελένη Χατζίδου μας έδειξε τη μικρή Μελίτα να απολαμβάνει ένα από τα αγαπημένα της φαγητά, το φακόρυζο. Το κοριτσάκικάθεται φορώντας την ποδιά της και με ένα γεμάτο πιάτο μπροστά της.

kori spanakorizo fagho

Φακές: Τα οφέλη στη διατροφή των παιδιών

Το φακόρυζο είναι ένα εύκολο και γρήγορο φαγητό που τα περισσότερα παιδιά λατρεύουν. Επιπλέον είναι ένας τρόπος να φάνε τις φακές, οι οποίες έχουν πληθώρα θρεπτικών συστατικών και πολλά οφέλη για τον οργανισμό των παιδιών.

Πιο συγκεκριμένα, οι φακές είναι πλούσιες σε σίδηρο και φυτικές ίνες. Έρευνες έχουν δείξει ότι συμβάλλουν θετικά στη λειτουργία του εγκεφάλου και ότι η τακτική κατανάλωσή τους, καταπολεμά και προλαμβάνει τη δυσκοιλιότητα. Επιπλέον, είναι εξαιρεική πηγή βιταμίνης B και φολικού οξέος.

Οι φακές εισάγονται στη διατροφή του μωρού συνήθως από τον όγδοο μήνα κι έπτειτα. Για αρχή, μπορείτε να βάλετε λίγη χορτόσουπα ή να την αλέσετε μαζί με πατάτα και καρότο. Μετά τις πρώτες δοκιμές μπορείτε να φτιάξετε κανονική φακή, με ελαιόλαδο το οποίο προσθέτετε στη συνέχεια.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της μικρής Μελίτας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved