Ρούλα Ρέβη: Το στιλ της κόρης της είναι μοναδικό – Δείτε τη νέα φώτο

Η μικρή Ειρήνη- Χρυσή χωρίς αμφιβολία έχει το δικό της στιλ.

Ρούλα Ρέβη: Το στιλ της κόρης της είναι μοναδικό – Δείτε τη νέα φώτο

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρούλα Ρέβη με τις φωτογραφίες των παιδιών της κερδίζει το θαυμασμό των ακολούθων της στο Instagram.

Οι αναρτήσεις της είναι πάντα ιδιαίτερες και ξεχωριστές και κυρίως ανεπιτήδευτες. Καταφέρνει να αναδείξει την ομορφιά και ην αθωότητα των παιδιών της σε απλές καθημερινές στιγμές.

Ο φακός της καταφέρνει επίσης να αιχμαλωτίσει την ανεμελιά που χαρακτηρίζει κάθε παιδί σε αυτή την ηλικία.

Πριν μερικές ημέρες λοιπόν απαθανάτισε την Ειρήνη- Χρυσή την ώρα που περπατούσε κρατώντας στο χέρι της την μάσκα, - σε ροζ χρώμα παρακαλώ - και φορώντας φουστάνι σε boho στιλ.


https://www.instagram.com/p/CUzic5GIW8w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μικρή έχει αδυναμία στα φορέματα ( και όχι μόνο). Θυμάστε την υπέροχη φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η μαμά της λέγοντας ότι μοιάζει σαν νεράιδα;


https://www.instagram.com/p/CMkj55ahcps/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τo ενδιαφέρον με τα posts της Ρούλας Ρέβη δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες αλλά και τα σχόλια που κάνει . Κατά καιρούς έχει μιλήσει για την ζωή της με τα δίδυμα, για το ότι δεν υπάρχει σωστό και λάθος παρά αυτό που γνωρίζει καλύτερα η κάθε μάνα, αλλά και για τον άντρα της ζωής της, Αποστόλη Τότσικα.

Σχεδόν σε όλες αυτές τις αναρτήσεις, οι followers της δεν παραλείπουν να σχολιάσουν πόσο αληθινός και ουσιώδης είναι ο τρόπος που γράφει.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αρκετές ακόμα φωτογραφίες των παιδιών της Ρούλας Ρέβη, όπως η ίδια τα έχει απαθανατίσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved