Γυμναστική για μαμάδες: Τονώστε τους μύες σας με αυτό το 30λεπτο πρόγραμμα

  • Βίντεο για γυμναστική στο σπίτι
Γυμναστική για μαμάδες: Τονώστε τους μύες σας με αυτό το 30λεπτο πρόγραμμα
Bigstock

Αν μας άφησε μια καλή συνήθεια ο κορονοϊός, είναι η γυμναστική στο σπίτι. Με το που μας έκλεισαν μέσα εμάς τις μαμάδες με τα παιδιά στο σπίτι, λίγο η τηλεργασία, λίγο η τηλεκπαίδευση, δεν ήθελε και πολύ για να "το" χάσουμε. (το μυαλό μας εννοούμε)

Συντροφιά μας όλους αυτούς τους μήνες λοιπόν τα τελευταία χρόνια, ήταν τα βίντεο με ολιγόλεπτη γυμναστική, που μας γέμιζαν ενέργεια. Γυμνάσαμε τα χέρια μας, τα πόδια μας, του κοιλιακούς μας, γυμναστήκαμε με τα παιδιά μας, χωρίς τα παιδιά μας, κάναμε γιόγκα και γενικότερα δοκιμάσαμε ό,τι βιντεάκι βρήκαμε στο Youtube. Στην αρχή η γυμναστική μπορεί να μπήκε στη ζωή μας αναγκαστικά, όμως με την πάροδο του χρόνου έμεινε και έγινε συνήθεια.

Αν λοιπόν ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία μαμάδων που άρχισε να γυμνάζεται εξαιτίας της καραντίνας και συνεχίζει να γυμνάζεται, ακόμη και τώρα που οι ζωές μας έχουν επιστρέψει σε φυσιολογικούς ρυθμούς, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το παρακάτω 30λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής. Όπως αναφέρει και η δημιουργός του προγράμματος και γυμνάστρια, Kinsey Diment, βάλτε "φωτιά" στους μύες σας και γυμνάστε χέρια και πόδια.

Γυμναστική για μαμάδες στο σπίτι

Οι ασκήσεις θα γυμνάσουν ολόκληρο το σώμα σας και θα ενεργοποιήσει όλους τους μυς σας. Θα ξεκινήσετε με jumping jacks, στη συνέχεια θα συνεχίσετε με ψηλά τα γόνατα, θα κάνετε ασκήσεις κωπηλασίας με βαράκια και γενικότερα θα κάνετε κινήσεις που θα κρατήσουν κρατήσουν ζεστό και ενεργό όλο σας το κορμί.

Πατήστε το play στο βίντεο που ακολουθεί και ετοιμαστείτε να νιώσετε τους μύες σας να φλέγονται! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα χαλάκι και ένα σετ βαράκια για να ξεκινήσετε. (αν δεν έχετε βαράκια και δυο μπουκαλάκια νερό θα κάνουν δουλίτσα)



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved