Γυμναστική για μαμάδες: Κάψτε 500 θερμίδες με αυτό το 30λεπτο cardio πρόγραμμα

  • Τα οφέλη της γυμναστικής για το σώμα και την ψυχολογία
  • 30λεπτο πρόγραμμα ασκήσεων cardio στο σπίτι
Γυμναστική για μαμάδες: Κάψτε 500 θερμίδες με αυτό το 30λεπτο cardio πρόγραμμα

Οι πασχαλινές διακοπές και τα τριήμερα έλαβαν τέλος. Επιστροφή στην καθημερινή ρουτίνα, λοιπόν, και είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το καλοκαίρι. Τι σημαίνει αυτό; Αποτοξίνωση, γυμναστική, προσεγμένη διατροφή και σε μερικές εβδομάδες θα είμαστε έτοιμες και γεμάτες νέργεια να βγούμε στις παραλίες.

Τα οφέλη της γυμναστικής για το σώμα και την ψυχολογία

Η γυμναστική δεν πρέπει να λείπει από την καθημερινότητά μας και οι λόγοι είναι περισσότεροι από ένας. Η συστηματική άσκηση δεν είναι μόνο σύμμαχος στην απώλεια βάρους, αλλά παράλληλα δυναμώνει τους μύες, τα οστά και βελτιώνει τη διάθεση.

Ακόμα και αν δεν έχετε χρόνο να πάτε γυμναστήριο μπορείτε να αφιερώσετε λίγα λεπτά και να κάνετε γυμναστική και στο σπίτι. Υπάρχουν προγράμματα κατάλληλα και για αρχάριους και μάλιστα χωρίς εξοπλισμό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε τα αθλητικά σας, να πατήσετε "play" στο βίντεο και έτοιμοι.

30λεπτο πρόγραμμα ασκήσεων cardio στο σπίτι

Η Rachel Gullota μας δείχνει παρακάτω εύκολες ασκήσεις cardio για απώλεια βάρους και εκγύμναση όλου του σώματος. Τριάντα λεπτά αρκούν και υπολογίζεται ότι χάνετε συνολικά περίπου 500 θερμίδες.

Η cardio είναι η γνωστή αερόβια γυμναστική η οποία βελτιώνει τη λειτουργία της καρδιάς, των πνευμόνων και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής γιατί γυμνάζει όλο το σώμα.

Δείτε τις ασκήσεις βήμα-βήμα στο παρακάτω βίντεο.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved