Γυμναστική για μαμάδες: 11λεπτο πρόγραμμα ασκήσεων για αδύνατες γάμπες

  • Γυμναστική ανάλογα με το σωματότυπο για κατάλληλη απώλεια  βάρους
  • Έντεκα ασκήσεις για αδύνατες γάμπες - Κάντε ένα λεπτό την κάθε μία
Γυμναστική για μαμάδες: 11λεπτο πρόγραμμα ασκήσεων για αδύνατες γάμπες
Pexles.com / Elina Fairytale

Η γυμναστική έχει πολλά οφέλη για την υγεία του οργανισμό και ακόμα και εσείς που δεν έχετε χρόνο, λίγο περπάτημα παραπάνω ή ολιγόλεπτα σετάκια ασκήσεων στο σπίτι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Η απώλεια βάρους και λίπους πάντως δεν εξαρτάται μόνο από τη διατροφή και την άσκηση, αλλά και από το σωματότυπο που έχει ο κάθε ένας. Για παράδειγμα μία γυναίκα που έχει εκ γενετής πιο μυώδες σώμα, δύσκολα θα μειώσει την μυϊκή μάζα της. Ενδεχομένως να πρέπει να ακολουθήσει συγκεκριμένο είδος γυμναστικής και να περιορίσει την κατανάλωση πρωτεΐνης στη διατροφή της.

Τα γονίδια και ο σωματότυπος ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό και για τις γάμπες. Άλλες γυναίκες έχουν πιο μυώδεις, άλλες πιο λεπτές. Το σίγουρο όμως είναι ότι οι καλοσχηματισμένες γάμπες κάνουν συνολικά τα πόδια να φαίνονται πιο όμορφα, κάτι που όλες θέλουμε εν όψει καλοκαιριού.

eukolo programma gumnastikis

Πηγή φωτογραφίας: Unsplash.com / LittPro Inc

Γυμναστική για αδύνατες γάμπες

Υπάρχουν διάφορες ασκήσεις ενδείκνυνται για την εκγύμναση του συγκεκριμένου σημείου του ποδιού. Εμείς σας προτείνουμε το 11λεπτο πρόγραμμα ασκήσεων της Emi Wong που μπορείτε να κάνετε ακόμα και αν είστε αρχάριοι. Γενικά θεωρείται γυμναστική χωρίς εξοπλισμό, καλό είναι όμως να χρησιμοποιήσετε ένα στρωματάκι όπως αυτό της γιόγκα.

Το σετ περιλαμβάνει έντεκα ασκήσεις, εκ των οποίων στην κάθε μία αντιστοιχεί ένα λεπτό.

Δείτε και ξεκινήστε σήμερα κιόλας!



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved