Γυμναστική για μαμάδες: Ενεργοποιήστε τους μυς των χεριών μέσα σε 10 λεπτά

  • Γυμναστική για δυνατά χέρια
  • Βίντεο με το 10λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής
Γυμναστική για μαμάδες: Ενεργοποιήστε τους μυς των χεριών μέσα σε 10 λεπτά

Γυμναστική για δυνατά χέρια

Η γυμνάστρια Nikki Keeshin είναι γνωστή για εκπληκτικά προγράμματα γυμναστικής που δημιουργεί. Όλα είναι αποτελεσματικά και όλα με τον χρόνο, δυναμώνουν το σημείο που εστιάζετε και γυμνάζετε κάθε φορά. Στο πρόσφατο βίντεό της, προτείνει ένα αρκετά δυνατό και γεμάτο ένταση πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να δυναμώσετε τους μύες των χεριών σας.

Αν έχετε χαλαρά μπράτσα, είτε λόγω ηλικίας, είτε επειδή έχετε χάσει κιλά και έχουν χαλαρώσει, δεν έχετε παρά να τα γυμνάσετε. Οι παρακάτω ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να έχετε σμιλεμένα και γυναικεία μπράτσα.

Μην περιμένετε να γίνουν θαύματα από τη μια μέρα στην άλλη. Βάλτε πρόγραμμα και κάντε αυτές τις ασκήσεις συχνά για να έχετε πιο γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα.

Βίντεο με το 10λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής

Πρόκειται για ένα εύκολο και αποτελεσματικό πρόγραμμα 10 λεπτών που θα τονώσει το πάνω μέρος του σώματός σας και που θα κάνει τους μύες των χεριών σας να τρέμουν. Αυτή η 10λεπτη ρουτίνα περιλαμβάνει μια σειρά από πιέσεις των ώμων, ενδυνάμωση των τρικέφαλων και των δικέφαλών σας. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα σετ βαράκια. Το βάρος θα το επιλέξετε εσείς μιας και εσείς γνωρίζετε με ποιο βάρος αισθάνεστε άνετα και δεν κουράζεστε ιδιαίτερα.

Πατήστε play και δείτε παρακάτω το πρόγραμμα της Nikki Keeshin



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved