Γυμναστική για μαμάδες: Δεκάλεπτο πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια

  • Γυμναστική στο σπίτι για μαμάδες που δεν έχουν χρόνο
  • Γυμναστική με χριστουγεννιάτικα τραγούδια - Εύκολο πρόγραμμα δέκα λεπτών
Γυμναστική για μαμάδες: Δεκάλεπτο πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια

Η γυμναστική έχει πολλά οφέλη για την σωματική και ψυχική μας υγεία. Ενδυναμώνει του μύες, βοηθάει στην καλύτερη στάση σώματος, στη διατήρηση του φυσιολογικού βάρους, αλλά και στην εκτόνωση και την αποφόρτιση από την ένταση της ημέρας.

Για πολλές μαμάδες βέβαια, μία ώρα στο γυμναστήριο ή στο μάθημα pilates μοιάζει πολυτέλεια. Τι κάνετε σε αυτήν την περίπτωση; Γυμναστική στο σπίτι! Υπάρχουν πολλά γρήγορα προγράμματα διάρκειας από δέκα μόνο λεπτά, τα οποία θα σας δώσουν ένα boost ενέργειας μέσα στην μέρα σας. Μην ξεχνάτε ότι και εσείς χρειάζεστε χρόνο για τον εαυτό σας και η γυμναστική στο σπίτι είναι το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε για την ευεξία σας.

gumnastiki gia mamades xristougenna

Δεκάλεπτο πρόγραμμα γυμναστικής με χριστουγεννιάτικα τραγούδια

Ένα παραπάνω κίνητρο για να κάνετε γυμναστική στο σπίτι, αυτό είναι η μουσική. Ενόψει Χριστουγέννων, μπορείτε να κάνετε σετ ασκήσεων ακούγοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια, όπως κάνει και η γυμνάστρια και YouTuber Pamela Reif στο παρακάτω βίντεο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται ακόμα και σε αρχάριους και είναι διάρκειας δέκα λεπτών. Τι περιμένετε; Βάλτε φόρμα, πατήστε "play" και ξεκινήστε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved