Αυτές οι μανούλες δεν άντεξαν άλλο και… πήγαν για ύπνο! Και είναι τόσο γλυκές (pics)

Το να είσαι μαμά ίσως και να είναι η πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου!

Αυτές οι μανούλες δεν άντεξαν άλλο και… πήγαν για ύπνο! Και είναι τόσο γλυκές (pics)

Ξυπνάς πρώτη από όλους, κοιμάσαι τελευταία. Από την ώρα που θα σηκωθείς το μόνο που ονειρεύεσαι είναι το κρεβάτι σου μόνο που στο ενδιάμεσο θα πρέπει να… ταξιδέψεις πολύ για να το ξαναφτάσεις.

Θα ετοιμάσεις πρωινό, τα παιδιά για το σχολείο, τον εαυτό σου για τη δουλειά… Θα τρέξεις να προλάβεις το κουδούνι πριν χτυπήσει, θα κονταροχτυπηθείς με την κίνηση στους δρόμους για να προλάβεις να φτάσεις έγκαιρα στο γραφείο. Θα σχολάσεις, θα τρέξεις στο super market και με το που πατήσεις το πόδι σου στο σπίτι θα ξαναφύγεις για να πας τα παιδιά από τη μια δραστηριότητα στην άλλη. Θα τα βοηθήσεις να διαβάσουν, θα τους ετοιμάσεις το βραδινό, το μπάνιο τους, θα μαγειρέψεις για την άλλη μέρα, θα τα βάλεις για ύπνο με ένα γλυκό φιλί για «Καληνύχτα».Τότε είναι η ώρα για να καθίσεις λίγο στον καναπέ και να χαλαρώσεις. Αν προλάβεις και δεν κοιμηθείς επι τόπου!

Κάπως έτσι είναι η καθημερινότητα για τις περισσότερες μαμάδες και για αυτές στις φωτογραφίες μας που τις πήρε ο ύπνος παρέα με τα παιδάκια τους. Και είναι τόσο γλυκιές!

Πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtag #momsleep, #momsleeping

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved