Μαία και φωτογράφος απαθανατίζει την ωμή ομορφιά του τοκετού

Η Eva Rose φωτογραφίζει τις ιδιαίτερες στιγμές της γέννας.

Μαία και φωτογράφος απαθανατίζει την ωμή ομορφιά του τοκετού
Instagram / evarosebirth

Η Eva Rose είναι μαία και επαγγελματίας φωτογράφος τοκετού από το 1998. Έχει παρευρεθεί σε πάνω από 200 γέννες και με τον φωτογραφικό της φακό απαθανατίζει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο τις μοναδικές στιγμές του τοκετού.

Απευθυνόμενη στις μαμάδες γράφει: «Στόχος μου είναι να κρατήσω εσένα και τον σύντροφό σου στο επίκεντρο της δική σας ιστορίας. Στόχος μου είναι επίσης να σου υπενθυμίσω την έμφυτη δύναμη, τη σοφία και τη δύναμη που έχεις μέσα σου».

Η Eva Rose δημοσιεύει πολλές από τις φωτογραφίες που τραβάει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Οι ακόλουθοί της ξεπερνούν τις 217 χιλιάδες και το προφίλ της είναι ένα εντυπωσιακό portfolio με φωτογραφίες από κάθε στάδιο του τοκετού.

https://www.instagram.com/p/CRcFIAxK4xS

Οι περισσότερες φωτογραφίες της είναι ασπρόμαυρες και ξεχωρίζουν ακριβώς γιατί αποτυπώνουν την ωμή ομορφιά της γέννας, χωρίς φίλτρα και χωρίς ωραιοποιημένες καταστάσεις.

https://www.instagram.com/p/CYE-bbQo8M3

Η viral φωτογραφία του μπαμπά στην αίθουσα τοκετού

To 2018 μία φωτογραφία της Eva έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Ένας μπαμπάς, παρών στην αίθουσα τοκετού, κρατά το νεογέννητο μωρό του αγκαλιά και κλαίει από συγκίνηση και χαρά. Πρόσφατα η φωτογράφος δημοσίευσε ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα από την ίδια φωτογράφιση γράφοντας:

«Προσπαθούσαν για ένα παιδί τόσα πολλά χρόνια και επιτέλους, η στιγμή αυτή είχε έρθει…

Και εγώ ήμουν εκεί, να τους βοηθάω και ταυτόχρονα να απαθανατίζω αυτές τις υπέροχες στιγμές για να μείνουν ζωντανές για πάντα.

Λατρεύω να συνδυάζω το επάγγελμα της μαίας με αυτό της φωτογράφου»

Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες τοκετού της Eva Rose

Η Eva φωτογραφίζει μαμάδες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον τοκετό, νεογέννητα, ζευγάρια μαζί στην αίθουσα τοκετού. Το κάθε στιγμιότυπο δείχνει και λίγη από τη μαγεία του τοκετού.

https://www.instagram.com/p/CWq0M3nKPLD

Δείτε φωτογραφίες της που έχει δημοσιεύσει στο Instagram στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved