Μαμά και νεογέννητο στην αίθουσα τοκετού - Ένα ιδιαίτερο φωτογραφικό άλμπουμ

Η φωτογράφος Alessandra Corveloni απαθανατίζει τις πρώτες στιγμές με το νεογέννητο στην αίθουσα τοκετού.

Μαμά και νεογέννητο στην αίθουσα τοκετού - Ένα ιδιαίτερο φωτογραφικό άλμπουμ
Instagram / alessandracorveloni

H φωτογράφιση τοκετού είναι ένα ιδιαίτερο είδος φωτογραφίας, αρκετά δημοφιλές τα τελευταία χρόνια. Επαγγελματίες φωτογράφοι παρευρίσκονται στη γέννα και απαθανατίζουν όλα τα στάδια του τοκετού: την αναμονή , τη στιγμή που ένα μωρό γεννιέται, την πρώτη αγκαλιά, τον πρώτο θηλασμό.

Η Alessandra Corveloni είναι μία βραβευμένη φωτογράφος που ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογράφιση τοκετού. Στην ιστοσελίδα γράφει μεταξύ άλλων: «Καταγράφω σε εικόνες τις μνήμες που μία μέρα θα αφηγηθείτε στα παιδιά, στα εγγόνια σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στιγμές μοναδικές που δεν θα επαναληφθούν»

Πολλές από τις φωτογραφίες της είναι ασπρόμαυρες, όλες όμως ξεχωρίζουν γιατί αποτυπώνουν συναισθήματα, στιγμές που μία μαμά θυμάται για μία ζωή.

https://www.instagram.com/p/CZNgASZMLzN

«Πάντα ήμουν παθιασμένη με τη φωτογραφία, και χαίρομαι που συνδυάζω το πάθος μου αυτό με μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής: τη Γέννηση. Μια στιγμή που σηματοδοτεί την ανάδυση μιας νέας οικογένειας, την αρχή ενός νέου ταξιδιού, την άφιξη μιας νέας ζωής.» αναφέρει.

Φωτογραφίες μαμάδων και νεογέννητων στην αίθουσα τοκετού

Από τις φωτογραφίες της Alessandra που ξεχωρίζουν είναι αυτές μαμάδων που αντικρύζουν και αγκαλιάζουν τα μωρά τους για πρώτη φορά μετά τον τοκετό. Φωτογραφίες κοντινές, ασπρόμαυρες ή έγχρωμες και που σίγουρα θα αποτελούν ένα ανεκτίμητης αξίας ενθύμιο στο μέλλον.

https://www.instagram.com/p/CjYEVrPOIGP

Η φωτογράφος δημοσιεύει πολλές από τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εκεί έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες σαν την παραπάνω και εμείς συγκεντρώσαμε στην gallery που ακολουθεί κάποιες από αυτές που ξεχωρίσαμε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved