Μαμά φωτογραφίζει το μωρό της ενώ κοιμάται - Τα πιο γλυκά στιγμιότυπα

Η Natalia δημοσιεύει τις πιο γλυκιές φωτογραφίες του μωρού της.

Μαμά φωτογραφίζει το μωρό της ενώ κοιμάται - Τα πιο γλυκά στιγμιότυπα
Instagram / naatalii04

Πολλοί είναι οι γονείς που χρησιμοποιούν τα social media για να μοιραστούν φωτογραφίες των παιδιών τους. Η Natalia, μητέρα δύο παιδιών, το έχει πάει ένα βήμα παραπέρα και ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram είναι ένα ιδιαίτερο φωτογραφικό άλμπουμ των δύο της παιδιών.

Η νεαρή μητέρα ακολουθεί σε όλες της τις φωτογραφίες μία κοινή αισθητική και οι φωτογραφίες της μοιάζουν να είναι τραβηγμένες από επαγγελματία φωτογράφο.

Το νεότερο μέλος της οικογένειας γεννήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη και οι φωτογραφίες του κυριαρχούν στις τελευταίες αναρτήσεις της Natalia. Η νεαρή μητέρα φωτογραφίζει τη δύο μηνών κόρη της κυρίως όταν κοιμάται, στο κρεβάτι, στην κούνια ή οπουδήποτε αλλού και δημοσιεύσει υπέροχες φωτογραφίες της. Τα ρούχα που επιλέγει είναι κυρίως σε γήινες αποχρώσεις ή λευκά.

Όσο για το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, φαίνεται ότι ο τετράχρονος Fabian έχει αδυναμία στη μικρή του αδερφή, η οποία και αποτυπώνεται με τον πιο γλυκό τρόπο στην παρακάτω φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/Cj8jQCgotlq

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Natalia με την κόρη της ενώ κοιμάται, στην gallery που ακολουθεί.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες φωτογραφίες της μικρής Nela είναι ενώ κοιμάται. Στην ηλικία αυτή τα μωρά κοιμούνται αρκετές ώρες, κάτι που αλλάζει όσο το μωρό μεγαλώνει. Πιο συγκεκριμένα:

  • Τα νεογέννητα μέχρι και τον τρίτο μήνα κοιμούνται από 14 μέχρι 17 ώρες την ημέρα. Ο ύπνος τους στην ηλικία αυτή έχει διάρκεια δύο με τέσσερις ώρες καθώς το μωρό ξυπνάει για να φάει , για να αλλαχτεί η πάνα του ή και για άλλους λόγους.
  • Από τον 4ο μέχρι και τον 6ο μήνα τα μωρά κοιμούνται από 12 μέχρι 16 ώρες την ημέρα, ενώ αυξάνεται και η διάρκεια του βραδινού τους ύπνου, σε 5 με 6 ώρες.
  • Τις ίδιες ώρες ύπνου χρειάζονται και τα μωρά ηλικίας 7 με 11 μηνών, ωστόσο πλέον το μωρό μπορεί να κοιμηθεί ακόμα περισσότερες ώρες συνεχόμενα το βράδυ, ενώ οι ύπνοι κατά τη διάρκεια της ημέρας, μειώνονται στους 2 με 3.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved