Μαμά φωτογραφίζει τις κούκλες κόρες της και δίνει ιδέες για τη φωτογράφιση του μωρού

Οι φωτογραφίες της Catrin Jones θα σας εμπνεύσουν.

Μαμά φωτογραφίζει τις κούκλες κόρες της και δίνει ιδέες για τη φωτογράφιση του μωρού
https://www.mothersblog.gr/paidi/story/132693/prototypes-fotografies-moron-poy-deixnoyn-tin-ilikia-toys

Την εποχή που τα social media έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας, πολλοί είναι οι γονείς που φωτογραφίζουν τα μωρά τους και δημοσιεύουν τις φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο. H Catrin Jones το έχει πάει ένα βήμα παραπέρα και το προφίλ της στο Instagram είναι γεμάτο φωτογραφίες των δύο παιδιών της.

Το νεότερο μέλος της οικογένειας, η μικρούλα Alis Grace γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου και ήδη έχει αποκτήσει το δικό της κοινό μέσα από τις δημοσιεύσεις της μαμάς της. Η Catrin φωτογραφίζει την μπέμπα εντός και εκτός σπιτιού με κορδέλες στα μαλλιά και ιδιαίτερα, αλλά πάντα μίνιμαλ και σε nude αποχρώσεις outfits. Οι φωτογραφίες του μωρού συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και εάν θέλετε να πάρετε ιδέες για τη φωτογράφιση μωρού ιδού μερικές από αυτές που θα σας εμπνεύσουν.

Όσο για τη μεγάλη κόρη της οικογένειας, με τη μαμά της μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Είναι ξανθιά με μεγάλα γαλάζια μάτια, σαρκώδη χείλη και απόλυτα εξοικειωμένη με τον φωτογραφικό φακό.

https://www.instagram.com/p/CkaiKvxsDbT

Από τις πιο απολαυστικές είναι φυσικά οι φωτογραφίες με τις δύο αδερφούλες.

https://www.instagram.com/p/Cjh686CMxdu

Οι ακόλουθοι της Catrin ξεπερνούν τις 20 χιλιάδες. Μεταξύ αυτών μαμάδες αλλά και όσοι αγαπούν την boho και μίνιμαλ αισθητική.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved