Δέκα φωτογραφίες τοκετού από μία βραβευμένη φωτογράφο (εικόνες)

Instagram / laurenanddouglas.birth
  • Οι στιγμές του τοκετού μέσα από τον φακό καταξιωμένων φωτογράφων. 
  • Οι φωτογραφιες της Dania αποτυπώνουν συναισθήματα και στιγμές που γίνονται αναμνήσεις. 

Ο τοκετός είναι μία συγκλονιστική εμπειρία και πολλοί είναι οι γονείς που αναθέτουν σε επαγγελματίες φωτογράφους να απαθανατίσουν την κάθε στιγμή, από πριν ακόμα γεννηθεί το μωρό, μέχρι το πρώτο κλάμα και την πρώτη αγκαλιά. Οι φωτογραφίες αυτές είναι πολύ ιδιαίτερες, αποτυπώνουν το θαύμα της ζωής και το πόσο άξιο θαυμασμού είναι το γυναικείο σώμα.

Κάθε χρόνο διεξάγονται διάφοροι διαγωνισμοί και αναδεικνύονται οι καλύτερες φωτογραφίες τοκετού. Νικήτρια φωτογραφία για το 2022 είναι η παρακάτω με τίτλο «άγγιγμα ψυχής». Η φωτογράφος ονομάζεται Barbara Aviz και η φωτογραφία με τη μητέρα που κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό της βγήκε πρώτη ανάμεσα σε πολλές άλλες.

Το δεύτερο βραβείο ανήκει στην Lauren (Dania). Η Dania έχει δώσει το «παρών» σε δεκάδες τοκετούς και με τον φωτογραφικό φακό έχει απαθανατίσει όλες τις συγκινητικές και τις ιδιαίτερες στιγμές του τοκετού. Η φωτογράφος ξέρει ακριβώς πότε να πραγματοποιήσει την κάθε λήψη και τα στιγμιότυπα, οι εκφράσεις και οι κινήσεις είναι αυτά που κάνουν τις φωτογραφίες της να ξεχωρίσουν.

Η Dania αναδεικνύει τη δουλειά της μέσα από τα social media και οι φωτογραφίες τοκετού είναι αυτές που συγκεντρώνουν τα περισσότερα likes στο Instagram. Νεογέννητα που τοποθετούνται για πρώτη φορά στην αγκαλιά της μαμάς τους…



Νεογέννητα στις πρώτες τους φωτογραφίες.



Ο σύζυγος της Dania είναι επίσης φωτογράφος. Και οι δύο αγαπούν ναα φωτογραφίζουν την «ωμή ομορφιά της ζωής» όπως λένε και ασχολούνται επαγγελματικά με τη φωτογραφία τα τελευταία 15 χρόνια.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί μερικές από τις φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved