Μαμάδες στην αίθουσα τοκετού - Υπέροχες φωτογραφίες

Μαμάδες φωτογραφίζονται με τα νεογέννητα μωρά τους στην αίθουσα τοκετού.

Μαμάδες στην αίθουσα τοκετού - Υπέροχες φωτογραφίες
Instagram / alessandracorveloni

Η Alessandra Corveloni είναι φωτογράφος που εξειδικεύεται στις φωτογραφίες τοκετού. Μέχρι σήμερα έχει παρευρεθεί σε δεκάδες γέννες γυναικών και έχει απαθανατίσει με τον φωτογραφικό φακό ιδιαίτερες στιγμές από όλα τα στάδια του τοκετού.

Από τις φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν είναι αυτές με μαμάδες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη γέννηση του μωρού τους. Οι περισσότερες φωτογραφίες της είναι ασπρόμαυρες, γεγονός που τις κάνει ακόμα πιο ατμοσφαιρικές και αποτυπώνουν συναισθήματα χαράς, συγκίνησης και ανακούφισης.

Πιο συγκινητικές είναι οι φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί στο στάδιο της υστεροτοκίας. Λέγεται επίσης και στάδιο αποβολής του πλακούντα και ξεκινάει μετά τη γέννηση του μωρού όταν οι νοσοκόμες ελέγχουν την υγεία του νεογέννητου και οι συσπάσεις της μήτρας ξαναξεκινούν για να γίνει η αποβολή του πλακούντα.


https://www.instagram.com/p/CTQwz7MtCIn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε αυτό το στάδιο η μαμά παίρνει για πρώτη φορά αγκαλιά το μωρό της και η Alessandra Corveloni απαθανατίζει τα τρυφερά στιγμιότυπα. Οι φωτογραφίες δείχνουν μαμάδες που κλαίνε από συγκίνηση και χάρα, νεογέννητα δευτερόλεπτα μετά τη γέννησή τους και φωτογαφίες ζευγαριών που αντικρύζουν για πρώτη φορά το μωρό τους.


https://www.instagram.com/p/CSwPKsALfsS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved