«Άγγιγμα αγάπης» - Αυτή είναι η καλύτερη φωτογραφία τοκετού για το 2022

Η Barbara Aviz είναι η φωτογράφος που απέσπασε το πρώτο βραβείο.

«Άγγιγμα αγάπης» - Αυτή είναι η καλύτερη φωτογραφία τοκετού για το 2022
Facebook / Barbaraaviz

Η Διεθνής Ένωση Επαγγελματιών Φωτογραφιών Τοκετού ανακοίνωσε τις καλύτερες φωτογραφίες τοκετού για το 2022. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2022, είναι ετήσιος και σύμφωνα με το birthphotographers.com, οι αιτήσεις φέτος ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο σε αριθμό.

Η φωτογράφος που αναδείχθηκε νικήτρια είναι η Barabara Aviz από τη Βραζιλία. Η 35χρονη ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία το 2009 και πλέον εξειδικεύεται στις οικογενειακές φωτογραφίες και τις φωτογραφίες τοκετού. Τα τελευταία χρόνια έχει βραβευτεί πολλές φορές και έναν χρόνο πριν κέρδισε τη δεύτερη θέση στον αντίστοιχο διαγωνισμό.

Η φωτογραφία της με τίτλο «Άγγιγμα Ψυχής» βγήκε πρώτη ανάμεσα σε πολλές και δικαίως. Είναι ασπρόμαυρη και δείχνει μία νέα μητέρα με το νεογέννητο μωρό της λίγο μετά τον τοκετό. Το βρέφος είναι ακουμπισμένο πάνω στη μαμά του και κρατάει σφιχτά με το μικροσκοπικό χεράκι του την μύτη της. Εκείνη κοιτάζει τον φακό εμφανώς συγκινημένη και με ένα αχνό χαμόγελο χαράς, ευτυχίας και ανακούφισης στο πρόσωπό της.

Τα τελευταία δύο χρόνια η Barbara δημοσιεύει πολλές από τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το προφίλ αυτό είναι γεμάτο με υπέροχες φωτογραφίες γέννας, η πλειοψηφία των οποίων είναι ασπρόμαυρες. Η φωτογράφος δίνει έμφαση στο συναίσθημα, τη στιγμή για αυτό και προτιμά τις κοντινές λήψεις.

Μαμάδες τη στιγμή του τοκετού, μαμάδες που κρατούν για πρώτη φορά το μωρό τους αγκαλιά, νεογέννητα δευτερόλεπτα μετά τη γέννησή τους. Από το προφίλ της καλλιτέχνιδος ξεχωρίσαμε τις δικές μας αγαπημένες φωτογραφίες. Δείτε τις παρακάτω.

Φωτογραφία #1


https://www.instagram.com/p/CBlOlZWl16z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φωτογραφία #2


https://www.instagram.com/p/CBN9ws0l1Ci/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φωτογραφία #3


https://www.instagram.com/p/CCjzJxqlG--/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φωτογραφία #4


https://www.instagram.com/p/CV2p5FVlWyC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φωτογραφία #5


https://www.instagram.com/p/CZIGyIQlmZx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved