Ζευγάρια στην αίθουσα τοκετού - Μοναδικές φωτογραφίες

Η φωτογράφος Alessanda Corveloni απαθανατίζει τις ιδιαίτερες στιγμές του τοκετού.

Ζευγάρια στην αίθουσα τοκετού - Μοναδικές φωτογραφίες
Instagram / alessandracorveloni

Ο τοκετός ως εμπειρία δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη. Τα συναισθήματα πολύ έντονα και ανάμεικτα. Πολλοί είναι οι γονείς που αναθέτουν σε επαγγελματίες φωτογράφους να απαθανατίσουν τις ιδιαίτερες αυτές στιγμές και μία από αυτούς είναι και η Alessandra Corveloni.

Η Alessandra έχει βραβευτεί πολλές φορές για τη δουλειά της και οι φωτογραφίες της από αίθουσες τοκετού συγκεντρώνουν εκατοντάδες likes στο Instagram. Η φωτογράφος απαθανατίζει στιγμές από την αναμονή, τη στιγμή που ένα μωρό γεννιέται, την πρώτη αγκαλιά.


https://www.instagram.com/p/CRGw4FIpta4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στον φυσιολογικό τοκετό, σε πε πολλές περιπτώσεις στην αίθουσα τοκετού βρίσκεται και ο μπαμπάς και πολύ ιδιαίτερες είναι οι φωτογραφίες με ζευγάρια που βιώνουν μαζί αυτή την εμπειρία. Ο νέος μπαμπάς μπορεί να στηρίξει και να βοηθήσει τη σύντροφό του και σίγουρα και για εκείνον το να είναι παρών στη γέννηση του παιδιού του είναι κάτι που θα θυμάται για μία ζωή.

Τι κάνει τις φωτογραφίες της Alessandra να ξεχωρίζουν; Αποτυπώνουν τη στιγμή, τα συναισθήματα που αισθάνονται οι νέοι γονείς εν αναμονή της γέννησης του μωρού τους, είναι λιτές και εστιάζουν στο θαύμα της γέννησης.


https://www.instagram.com/p/CRJj8yhJ9sp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Alessandra στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved