Τα πιο μικρά πόδια - Η φωτογραφία τοκετού που βραβεύθηκε (εικόνες)

Κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία "Λεπτομέρειες τοκετού" στον διαγωνισμό φωτογραφίας γέννησης iapbp (Διεθνής Ένωση Επαγγελματιών Φωτογράφων Γέννησης) 2021.

Τα πιο μικρά πόδια - Η φωτογραφία τοκετού που βραβεύθηκε (εικόνες)

Η Dania είναι φωτογράφος τοκετού και με αυτή της τη φωτογραφία βρέθηκε στην πρώτη θέση και πλέον η φωτογραφία της κάνει το γύρο του διαδικτύου. Και πώς να μην κάνει το γύρο του διαδικτύου, αφού όπως μπορείτε να δείτε και εσείς κατάφερε με τη φωτογραφία της να συγκινήσει τους χρήστες που της χάρισαν την πρώτη θέση και το βραβείο στην κατηγορία "Λεπτομέρειες τοκετού" .

Τα μικροσκοπικά ποδαράκια

"Τα μικροσκοπικά ποδαράκια" ήταν ο τίτλος της φωτογραφίας και κέρδισε επάξια την πρώτη θέση. Τη φωτογραφία ανάρτησε και η ίδια η φωτογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

vraveumenes fotografies toketou 3

11ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας Γεννήσεων

Τα αποτελέσματα για τον 12ο ετήσιο διαγωνισμό εικόνας της Διεθνούς Ένωσης Επαγγελματιών Φωτογράφων Γέννησης δημοσιεύτηκε πριν λίγες εβδομάδες. Οι προκλήσεις που είχαν να αντιμετωπίσουν οι φωτογράφοι τοκετού λόγω των περιορισμών του Covid ήταν πολλές, όμως όλοι κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

diagonismos fotografias tyxeroi

Μερικές ακόμη βραβευμένες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved