Μαμά δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης της (εικόνες)

Η νεαρή μητέρα έχει πάνω από 4,5 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και η μικρή Rose έχει ήδη κλέψει τις καρδιές τους.

Μαμά δημοσιεύει υπέροχες φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης της (εικόνες)
Instagram / staceysolomon

H Stacey Solomon μπορεί να μην είναι γνωστή στην Ελλάδα, έχει όμως το δικό της κοινό στην Αγγλία. Έγινε γνωστή μέσα από το συμμετοχή της στο αγγλικό X Factor το 2009 όπου μάγεψε κοινό και κριτές και έχει συμμετάσχει σε ψυχαγωγικές εκπομπές στην αγγλική τηλεόραση. Τα τελευταία χρόνια η Stacey έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και συγκαταλέγεται στη λίστα με τις πιο γνωστές μαμάδες influencer.

Το Instagram της έχει πάνω από 4,5 εκατομμύρια followers και κατακλύζεται από φωτογραφίες των παιδιών της. Η Stacey έγινε για πρώτη φορά μαμά σε ηλικία 18 χρονιών, ένα χρόνο πριν συμμετάσχει στο μουσικό ριάλιτι. Το 2012 γεννήθηκε ο δεύτερος γιος της και τον Μάιο του 2019 ο τρίτος. Το νεότερο μέλος της οικογένειας, η μικρή Rose ,γεννήθηκε πριν από μερικούς μήνες.

H 32χρονη μητέρα δημοσίευε φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της και ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα πολλές φορές έδειχνε περήφανη τις αλλαγές στο σώμα της, θέλοντας έτσι να παρακινήσεις μέλλουσες και νέες μητέρες να αγκαλιάσουν τις ραγάδες και όλα τα σημάδια της εγκυμοσύνης και τοκετού.

mama influencer mpempa 2

«Κοιλίτσα μου, σε αγαπώ. Αγαπώ το τρίχωμά σου, τις γυαλιστερές ραγάδες σου και το σημάδι. Ξέρω ότι όταν όλο αυτό τελειώσει, θα λυπηθώ πολύ που θα αρχίσεις πάλι να μικραίνεις. Είμαι τόσο ευγνώμων για όλα αυτά που κάνεις τώρα για το μικρό μας κοριτσάκι» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της κάτω από την παραπάνω φωτογραφία.

To τελευταίο διάστημα η Rose δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες της νεογέννητής κόρης της, πότε μόνη της και πότε με τα μεγαλύτερα αδέρφια της. Το κοριτσάκι έχει ανοιχτά μαλλιά και γαλάζια μάτια και έχει ήδη κλέψει τις καρδιές των ακολούθων της νεαρής μητέρας.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved