Μαμά έκανε δύο φορές δίδυμα και δημοσιεύει απίθανες φωτογραφίες τους

Τα τέσσερα αδερφάκια ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό.

Μαμά έκανε δύο φορές δίδυμα και δημοσιεύει απίθανες φωτογραφίες τους
Instagram / cambriairene

H Cambria Hauck είναι μία μαμά τεσσάρων παιδιών και πιο συγκεκριμένα δύο ζυγαριών διδύμων. Πρώτα γεννήθηκαν οι δίδυμες Ayva και Vera και και λίγους μήνες πριν ήρθαν στον κόσμο τα νέα μέλη της οικογένειας, Diesel και Luca .

Για την Cambria και τον σύζυγό της με τον οποίο φέτος γιόρτασαν τα εννέα χρόνια γάμου, η δημιουργία μίας μεγάλης οικογένειας ήταν όνειρο ζωής. Το όνειρο αυτό δεν έγινε εύκολα πραγματικότητα. Για χρόνια πάλευαν με την υπογονιμότητα και κατέφυγαν στην εναλλακτική της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Σήμερα, οι δυσκολίες, η αγωνία, η στεναχώρια ανήκουν στο παρελθόν.

Το ζευγάρι έχει τέσσερα υπέροχα παιδιά και η Cambria δημοσιεύει φωτογραφίες τους στον προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Oι διαδικτυακοί της φίλοι ξεπερνούν τις 45 χιλιάδες και η νεαρή μητέρα έχει αποκτήσει το δικό της κοινό. Μέσα από τα social media η Cambria μοιράζεται εμπειρίες, δίνει συμβουλές και φτιάχνει τη διάθεση σε όποιον την ακολουθεί. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει με την οικογένειά της εκπέμπουν ζεστασιά, αγάπη, χαρά και με κάθε ευκαιρία η πολύτεκνη μαμά δηλώνει πόσο ευγνώμων νιώθει που κατάφερε να φέρει στον κόσμο τα τέσσερα παιδιά της.

Από τις πιο όμορφες φωτογραφίες στο προφίλ της είναι αυτοί και με τα δύο ζευγάρια διδύμων μαζί όπως η παρακάτω...

mama duo fores diduma 5

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / cambriairene

... αλλά και οι οικογενειακές με όλα τα μέλη της οικογένειας.

mama duo fores diduma 3

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / cambriairene

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Cambria στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved