Οι πιο γλυκιές φωτογραφίες μωρών είναι αυτές (εικόνες)

  • Φωτογράφος απαθανατίζει μωράκια σε διάφορα στιγμιότυπα
  • Οι φωτογραφίες της Paulina Kozera είναι ό,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα
Οι πιο γλυκιές φωτογραφίες μωρών είναι αυτές (εικόνες)
Instagram / mamy.foto

Η Paulina Kozera είναι επαγγελματίας φωτογράφος και εξειδικεύεται στις φωτογραφίες μωρών. Οι φωτογραφίες της είναι φυσικές, τρυφερές, απλές και μοιάζουν αυθόρμητες.

Η Paulina δίνει έμφαση στην λεπτομέρεια και σε κάθε κλικ επικεντρώνεται στη στιγμή και στις εκφράσεις που πέρνουν μωρά και γονείς. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς με μία γρήγορη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Από τις πιο ιδιαίτερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει είναι αυτές με μωράκια που κάνουν γκριμάτσες. Η φωτογράφος τα απαθανατίζει την ώρα που χασμοριούνται, που θηλάζουν και που δέχονται το χάδι των γονιών τους ή που παρατηρούν ό,τι υπάρχει γύρω τους.

fotografies mwrwn paulina 7

Και οι φωτογραφίες με τους νέους γονείς όμως είναι εκξίσου υπέροχες. Αποτυπώνουν συναισθήματα και όλη την τρυφερότητα που αισθάνεται μία μητέρα ή πατέρας όταν κρατά στην αγκαλιά το παιδί του.

fotografies mwrwn paulina 6

Η Paulina ζει και εργάζεται στην Κρακοβία. Στον επαγγελματικό της λογαριασμό στο Instagram έχει αναρτήσει λίγο περισσότερες από 100 φωτογραφίες και οι ακολούθοι της ολοένα και αυξάνονται.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της φωτογράφου στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram / mamy.foto

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved