Είσαι μαμά; 32 tips για την καθημερινότητά με ένα μωρό που αξίζει να μάθεις

Μαμά με ένα μωρό ενός έτους μοιράζεται tips που εύχεται να γνώριζε και η ίδια πριν γίνει μητέρα.

Είσαι μαμά; 32 tips για την καθημερινότητά με ένα μωρό που αξίζει να μάθεις

Manual για να γίνεις γονιός, δεν υπάρχει. Η κάθε νέα μαμά βιώνει το νέο της ρόλο διαφορετικά και μαθαίνει μέσα από τις εμπειρίες και τα βιώματά της. Βέβαια, οι συμβουλές από μία έμπειρη μητέρα που έχει βρεθεί στη θέση που είσαι τώρα εσύ, είναι πάντα χρήσιμες.

Η Lauren Mejia, μητέρα ενός αγοριού που πρόσφατα έγινε ενός έτους, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα βίντεο με όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 32 hacks που θα λύσουν τα χέρια σε εσένα και πολλές ακόμα νέες μαμάδες με ένα μωρό και που η ίδια η Lauren εκμυστηρεύτηκε ότι θα ήθελε να γνωρίζει πριν γίνει και η ίδια μαμά.

Το βίντεο που ανήρτησε έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής εκατομμύρια προβολές και όχι άδικα, αφού τα tips της είναι χρήσιμα και πολύ έξυπνα. Ιδού μερικά από αυτά.

Ζεστό γάλα και στη βόλτα

Στην επόμενη βόλτα με το μωρό, εκτός από το μπιμπερό και το γάλα, δοκίμασε να πάρεις μαζί σου ένα θερμός με ζεστό νερό. Χρησιμοποίησέ το για να ζεστάνεις το γάλα στο μπιμπερό ανά πάσα στιγμή, χωρίς να χρειαστεί να διακόψεις τη βόλτα σας.

mama tiktok tips 2

Άφησε το παιδί να παίξει με το φαγητό του χωρίς να λερώσει όλο το δωμάτιο

Έχουμε αναφερθεί σε παλαιότερο άρθρο μας για το πώς το παιχνίδι με το φαγητό μπορεί στην πραγματικότητα να ωφελήσει το παιδί. Παιχνίδι χωρίς ζημιές και λεκέδες σε αυτήν την περίπτωση, βέβαια, δεν γίνεται, για αυτό και λατρέψαμε το συγκεκριμένο hack της Lauren. Τι μπορείς να κάνεις; Στρώσε μία παλιά κουρτίνα μπάνιου στο πάτωμα, κάτω από την καρέκλα του μωρού. Έτσι ό,τι και να πέσει κάτι μπορεί να καθαριστεί πανεύκολα και σε χρόνο dt.

mama tiktok tips 3

Χρησιμοποίησε το καπάκι από τη συσκευασία των μωρομάντηλων για να καλύψεις τις πρίζες στο σπίτι. Must εάν το μωρό έχει αρχίσει να μπουσουλάει

mama tiktok tips 6

Χρησιμοποίησε το πλυντήριο πιάτων σε χαμηλή θερμοκρασία για να πλύνεις και να απολυμάνεις τα παιχνίδια του.

mama tiktok tips 5

Εάν μυρίζουν τα σκουπίδια από τις λερωμένες πάνες, δοκίμασε να βάλεις ένα ποτηράκι με λίγη μαγειρική σόδα ακριβώς δίπλα. Η μαγειρική σόδα θα απορροφήσει τις δυσάρεστε οσμές.

mama tiktok tips 7

Δες όλα τα hacks στο βίντεο που δημοσίευσε η Lauren στο TikTok.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved