Μαμά έγινε viral για τα "μεγάλα" μωρά της στο TikTok (video)

Ναι! Τα παιδιά της μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και όχι, δεν χρειάζεται καμία συμβουλή από τις πικρόχολες μαμάδες του διαδικτύου.

Μαμά έγινε viral για τα "μεγάλα" μωρά της στο TikTok (video)

Όπως θα σας πουν πολλοί γονείς, τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα. Πολύ γρήγορα. Πάρα πολύ γρήγορα. Μία μαμά δίδυμων μωρών δεν αποτελεί εξαίρεση και έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της στο TikTok εξαιτίας αυτού. Ωστόσο, εκείνη νιώθει υπέροχα που τα μικρά της μεγαλώνουν γρήγορα.

Στις 27 Σεπτεμβρίου η Alex LaRue, 22 ετών, που θα τη βρείτε στο TikTok με το όνομα@themejiafamily_ δημοσίευσε ένα βίντεο που την έδειχνε να κρατά στην αγκαλιά της τα 7 μηνών δίδυμα κορίτσια της, Camila και Elena. Δεν είναι ξεκάθαρο τι προσπαθούσε να κάνει πριν πιάσει την κάμερα στα χέρια της αλλά εμφανίζεται στο βίντεο γελώντας μέχρι δακρύων.

"Προσπάθησα να μιμηθώ αυτό το κορίτσι", ακούγεται να λέει. " Όλοι την ξέρουν. Δεν είναι για τους αδύνατους. Δεν ξέρω αν είμαι απλά αδύνατη ή τα μωρά μου είναι απλά χοντρά, αλλά...".

Αυτό ήταν το τέλος του βίντεο. Μετά η μαμά δημοσίευσε το βίντεο αυτό στο TikTok και έγινε μέσα σε ένα 24ωρο viral μαζεύοντας εκατομμύρια views.

"Τι συνέβη παιδιά; Ξύπνησα σήμερα το πρωί και αυτό το βίντεο είχε περίπου 10 εκατομμύρια προβολές", είπε η Rue την επόμενη μέρα σε ένα άλλο βίντεο που έφτιαξε.

Τώρα έχει πάνω από 50 εκατομμύρια προβολές. Η μαμά μάλιστα αναγκάστηκε να απενεργοποιήσει και τα σχόλια και βλέποντας κανείς άλλα βίντεό της μπορεί να καταλάβει εύκολα το γιατί.

"Αυτά δεν είναι μωρά, είναι νήπια", σχολιάζει κάποιος.

Η Rue δημοσίευσε ακόμη ένα σχόλιο αργότερα που διάβασε: "Τα μωρά σου είναι χοντρά και πρέπει να σταματήσεις να τα ταΐζεις. Χωρίς παρεξήγηση... Είναι χαριτωμένα όμως!".

Το να μην ταΐζετε το παιδί σας βέβαια είναι στην πραγματικότητα παραμέληση και αυτό το σχόλιο είναι ένας ακόμη λόγος για να αποφεύγετε να ακολουθείτε ιατρικές και διατροφικές συμβουλές από αγνώστους που βρίσκονται στο διαδίκτυο.

Κάποιοι πιστεύουν ότι κάνει επεξεργασία στα βίντεο που δημοσιεύει απλά και μόνο για να δείχνουν τα παιδιά της καλύτερα.

"Αυτά είναι τα παιδιά μου και ζυγίζουν περίπου 9 κιλά. Επίσης βρίσκονται στα υψηλότερα επίπεδα ύψους. Όπως μπορείτε να δείτε, έτσι είμαστε στην πραγματικότητα από πολύ μακριά. Δεν ξέρω πώς να επεξεργαστώ το βίντεο αυτό. Θα ήταν αρκετά περίπλοκο. Καθώς πλησιάζουμε μοιάζουν μεγαλύτερα."

Το καλύτερο σχόλιο ήρθε από έναν χρήστη που έγραψε: "Απλά δύο υγιή και χαρούμενα μωρά που μεγαλώνουν λίγο πιο γρήγορα από τα άλλα. Απόλυτα φυσιολογικά!".

Είναι πραγματικά άσχημο να εστιάζουμε στο μέγεθος των παιδιών, ό,τι και αν πιστεύουν στην πραγματικότητα. Το αν ένα παιδί είναι πολύ χοντρό, πολύ αδύνατο, πολύ ψηλό ή πολύ κοντό, θα έπρεπε να είναι κάτι που θα απασχολεί μόνο τους γονείς του. Αυτά τα αρνητικά σχόλια το μόνο που προκαλούν είναι ανησυχία στους γονείς, εκτός από το να τους πληγώνουν. Για το εάν ένα παιδί είναι φυσιολογικό ή όχι μπορεί να το πει ο παιδίατρος που τα παρακολουθεί και όχι όλοι οι υπόλοιποι που βρίσκονται εκεί έξω.

Όλοι εκείνοι οι πικρόχολοι χρήστες θα έπρεπε να ασχοληθούν με κάτι άλλο και όχι με το βάρος των παιδιών.

H Rue από τον λογαριασμό που έχει στο TikTok έχει και έναν στο Instagram. Εκεί κανείς θα δει απίθανες φωτογραφίες των δίδυμων κοριτσιών της.

Δείτε τις παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved