Μαμά δημοσιεύει απίθανες φωτογραφίες των τρίδυμων μωρών της

  • Ποιες οι πιθανότητες κύησης σε τρίδυμα;
  • Οι φωτογραφίες της Abi Johnson με τα τρίδυμα μωρά της είναι ό,τι πιο χαριτωμένο θα δείτε σήμερα.
Μαμά δημοσιεύει απίθανες φωτογραφίες των τρίδυμων μωρών της
Instagram @odd_heart_triplets

Σύμφωνα με το US Department of Health & Human Services, οι πιθανότητες δίδυμης κύησης έχουν αυξηθεί κατά 75% περίπου σε σχέση με το 1980, ενώ τα ποσοστά τρίδυμης κύησης φαίνεται να έχουν αυξηθεί ακόμα παραπάνω.

Ποιες ο πιθανότητες κύησης σε τρίδυμα;

Είκοσι χρόνια πριν η συχνότητα των τρίδυμων κυήσεων ήταν 1 στις 9.000, σύμφωνα με έρευνες. Τα τελευταία χρόνια αυτό έχει αλλάξει και παρατηρείται ραγδαία αύξηση των πολύδυμων κυήσεων γενικά, με τις τρίδυμες κυήσεις να έχουν αυξηθεί σε μεγάλο ποσοστό όπως αναφέρουμε και παραπάνω. Σε αυτό συντελούν οι μέθοδοι υποβοηθούμενης παραγωγής και η αύξηση των περιστατικών εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Επιπλέον, περισσότερες πιθανότητες να γεννήσουν δίδυμα έχουν οι γυναίκες που διανύουν τη δεκαετία των 30 ή έχουν δίδυμα στην οικογένεια.

Μαμά δημοσιεύει φωτογραφίες των τρίδυμων παιδιών τα της

Η Abi Johnson είναι μαμά τριδύμων και δημιουργός του Instagram account @odd_heart_triplets. Εκεί δημοσιεύει φωτογραφίες των μωρών της αλλά και φωτογραφίες της ίδιας, δείχνοντας το σώμα της μετά τον τοκετό.


https://www.instagram.com/p/CUzUW1usTsb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα τρία αδερφάκια έχουν αποκτήσει το δικό τους κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αν και λίγων μόλις μηνων, φαίνεται ότι απολαμβάνουν να ποζάρουν στον φακό.


https://www.instagram.com/p/CUwqTqyM07c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι φωτογραφίες τους είναι σίγουρα ό,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα. Απολαύστε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved