Ομορφιά για μαμάδες: Τα τέσσερα beauty hacks του Σεπτεμβρίου

Εύκολα beauty hacks για τον Σεπτέμβριο - Tι δεν πρέπει να ξεχάσετε.

Ομορφιά για μαμάδες: Τα τέσσερα beauty hacks του Σεπτεμβρίου

Τον Σεπτέμβριο που ο καιρός σιγά σιγά αλλάζει, που ούτε κατακαλόκαιρο το λες, ούτε χειμώνα, η επιδερμίδα θέλει φροντίδα, γιατί ως γνωστόν επηρεάζεται από την κάθε εποχή. Αυτά τα beauty hacks δεν πρέπει να τα ξεχάσετε, κι αν τα βάλετε στην καθημερινότητά σας πραγματικά θα νιώθετε περιποιημένες κάθε μέρα.

Beauty Hack #1: Κάντε τακτικά απολέπιση του δέρματος

Η ξηροδερμία στο δέρμα είναι συχνό φαινόμενο, γι' αυτό και η απολέπιση είναι σημαντική. Δοκιμάστε ένα απαλό scrub με βάση τον ανανά ή την παπάγια. Πάντα να κάνετε μια δοκιμή στον αγκώνα σας, πριν εφαρμόσετε το προϊόν στο πρόσωπό σας, για να δείτε εάν είστε αλλεργικές ή όχι.

Αν είστε οκ με το συγκεκριμένο scrub, κάντε απαλό μασάζ στο πρόσωπό σας για δύο λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό.

Beauty Hack #2. Μην παραλείπετε την ενυδατική σας κρέμα

Εφαρμόστε την δύο φορές την ημέρα. Στη συνέχεια, χρειάζεστε μια κρέμα ματιών που καταπραΰνει και ενυδατώνει την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια σας, για να μην φαίνεστε κουρασμένες.

Beauty Hack #3: Απολέπιση και προστασία των χειλιών

Για να διατηρήσετε τα χείλη σας απαλά το φθινόπωρο, τρίψτε τα απαλά με την οδοντόβουρτσά σας. Στη συνέχεια, απλώστε ένα παχύρευστο lip balm, και κοιμηθείτε με αυτό όλη νύχτα. Το πρωί πλύνετε τα χείλη σας και χρησιμοποιείστε ένα lip balm με αντηλιακή δράση.

Beauty Hack #4: Λάδι καρύδας

Tο λάδι καρύδας εκτός από ενυδατικές, έχει και αντιμικροβιακές δράσεις. Είναι δηλαδή το νούμερο ένα καλλυντικό του Σεπτεμβρίου και αν δεν το γνωρίζετε καταπολεμά τα βακτήρια και τους μύκητες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο στο πρόσωπο, για βαθιά ενυδάτωση, όσο και στα μαλλιά σας για θρέψη και λάμψη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved