Tips ομορφιάς που μια μαμά πρέπει να μάθει στην κόρη της

Tips ομορφιάς από γενιά σε γενιά - Αυτές οι συμβουλές είναι ένας θησαυρός που όλες τον γνωρίζουμε, αλλά πόσες τον εφαρμόζουμε;

Tips ομορφιάς που μια μαμά πρέπει να μάθει στην κόρη της
Bigstock

Κάθε κόρη έχει στο μυαλό της συμβουλές που της έχει μεταλαμπαδεύσει η μαμά της. Αυτές οι συμβουλές έχουν να κάνουν με τα πάντα, από τα επαγγελματικά, τα προσωπικά, μέχρι και για θέματα ομορφιάς και ευεξίας.

Αυτά τα tips ομορφιάς είναι τόσο απλά, διαχρονικά και πασίγνωστα, όμως συχνά τα ξεχνάμε και ψάχνουμε να βρούμε την πιο εξεζητημένη συνταγή για μάσκα ομορφιάς, το πιο καλό καλλυντικό στην αγορά, την πιο ακριβή αντιρυτιδική κρέμα κτλπ.

Καλά όλα αυτά, αλλά ας μην χανόμαστε στη μετάφραση. Όλα αυτά είναι τα συνοδευτικά, το κυρίως πιάτο, αυτά που πραγματικά έχουν σημασία και πρέπει όλες να τα εφαρμόζουμε στην καθημερινότητά μας είναι τα παρακάτω απλά tips ομορφιάς, δεν θα τα πούμε μυστικά, γιατί είμαστε σίγουρες ότι κάθε γυναίκα τα έχει ακούσει από τη μαμά της, και τα έχει πει στην κόρη της.

Tip 1: Το πιο απαραίτητο καλλυντικό είναι το αντηλιακό μας

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο όπλο αντιγήρανσης από το να προστατεύουμε την επιδερμίδα μας από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιου.

Tip 2: Ό,τι και να γίνει θα πρέπει να ξεβαφτούμε

Είτε έχουμε βγει και έχουμε πιει, έχουμε ξενυχτήσει, είτε γυρνάμε εξαντλημένες από τη δουλειά, είτε βαριόμαστε, ό,τι μα ό,τι και να γίνει δεν πρέπει να ξεχάσουμε να ξεβαφτούμε πριν πέσουμε στο κρεβάτι μας. Λυπηθείτε τις μαξιλαροθήκες κορίτσια!

Επίσης, καλό είναι μετά τα ξεβαφτικά προϊόντα να πλύνουμε το πρόσωπό μας με σαπουνάκι για το πρόσωπο και άφθονο χλιαρό νερό. Το παγωμένο νερό θα σφίξει το δέρμα μας και έτσι θα «φυλακίσει» τα υπολείμματα από το μεικ απ. Κάτι τέτοιο δεν το θέλουμε φυσικά. Σκοπός μας είναι να απομακρύνουμε το μακιγιάζ μας όσο το δυνατόν μπορούμε καλύτερα. Μαζί με το μακιγιάζ για όσες μένουμε σε πόλεις, όταν ξεβαφόμαστε απομακρύνουμε και τους ρύπους.

Tip 3: Δεν λουζόμαστε κάθε μέρα

Όλες γνωρίζουμε ότι το καθημερινό λούσιμο το μόνο που κάνει είναι να καταστρέφει τα μαλλιά μας. Η λιπαρότητα των μαλλιών είναι πολύ ευεργετική και έχει πολλά θρεπτικά συστατικά.

Εντάξει το καλοκαίρι με τα μπάνια λογικό να λουζόμαστε κάθε μέρα. Αλλά τώρα φθινωποριάζει μπορούμε να αρκεστούμε στα τρία λουσίματα την εβδομάδα. Αν το μαλλί μας είναι πολύ λιπαρό μπορούμε να κάνουμε και τέσσερα λουσίματα.

Tip 4: Η ενυδάτωση ξεκινάει από μέσα μας

Αν δεν πίνουμε αρκετό νερό, όση ενυδατική κρέμα και να χρησιμοποιούμε, το δέρμα μας θα είναι μόνιμα αφυδατωμένο! Αυτό το tip ομορφιάς το ξέρουμε όλες, αλλά δεν το εφαρμόζουμε! Μαμάδες, μη ξεχνάτε το νεράκι σας!

Tέλος, όπως σας έχουμε ξαναπεί σε παλαιότερο άρθρο μας, η πιο ακριβή «αντιρυτιδική κρέμα» είναι η ευτυχία, και το πιο πολύτιμο και απαραίτητο «αξεσουάρ» είναι το χαμόγελό μας! Όταν βρίσκουμε χαρά στα απλά, τότε θα καταλάβουμε ότι αυτά είναι και τα πιο σπουδαία πράγματα! Και τότε θα μας ρωτήσουν όλοι «ποιο είναι το μυστικό της ομορφιάς μας», και εμείς θα ξέρουμε πως η πραγματική λάμψη έρχεται από την ψυχή μας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved