Ομορφιά για μαμάδες: Πείτε αντίο στο ανεπιθύμητα σπυράκια με απλά υλικά

Tips για να απαλλαγείτε από το σπυράκι σε μια νύχτα.

Ομορφιά για μαμάδες: Πείτε αντίο στο ανεπιθύμητα σπυράκια με απλά υλικά

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ένα σπυράκι μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά. To βαρύ make up, ο ήλιος, ο ιδρώτας, οι ορμόνες, είναι κάποιοι από αυτούς τους λόγους.

Όλες έχουμε βγάλει ξαφνικά ένα σπυράκι στο πρόσωπο και το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι πώς θα το εξαφανίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Τα καλά νέα είναι ότι η λύση βρίσκεται σε φυσικά προϊόντα που έχουμε και στο σπίτι μας. Αν έχουμε ένα ραντεβού και θέλουμε να μην εμφανιστούμε με το σπυράκι, ή μια σημαντική κοινωνική εκδήλωση, υπάρχουν τρόποι να εξαφανίσουμε τον ανεπιθύμητο επισκέπτη σε ένα μόνο βράδυ.

Πράσινο τσάι

Βράστε λίγο πράσινο τσάι. Περιμένετε να κρυώσει και ύστερα απλώστε το στο πρόσωπό σας με μια πετσέτα. Αφήστε το δέκα λεπτά και ξεπλύντε το με άφθονο νερό.

Η βασίλισσα aloe vera

Ναι η aloe είναι μια και δεν υπάρχει άλλη καμία. Μπορείτε να έχετε μια γλάστρα με aloe στο μπαλκόνι σας, και να απλώνετε καθημερινά το εσωτερικό από το φύλλο της στην επιδερμίδα σας. Αυτό όχι μόνο θα διώξει τα σπυράκια, αλλά θα προλάβει και την επανεμφάνισή τους.

Παγάκι

Πάρτε ένα παγάκι και τυλίξτε στο σε μια πετσέτα και πιέστε την πάνω στο σπυράκι για ένα λεπτό, αυτό θα βοηθήσει στην συρρίκνωσή του, βέβαια δεν θα το εξαφανίσει. Προσοχή: Ποτέ μην ακουμπήσετε το παγάκι στην επιδερμίδα σας χωρίς την πετσέτα, γιατί κινδυνεύετε από έγκαυμα.

Ασπιρίνη

Ναι, ναι καλά διαβάσατε, η ασπιρίνη έχει κι άλλες ιδιότητες πέρα από την καταπολέμηση του πονοκεφάλου. Λιώστε την ασπιρίνη στο νερό και με μια μπατονέτα τοποθετήστε το μείγμα στο σημείο που επιθυμείτε και κοιμηθείτε. Το πρωί ξεβγάλτε το πρόσωπό σας, και θα δείτε ότι το σπυράκι θα αποτελεί παρελθόν!

Οδοντόκρεμα

Αυτό είναι το πιο γνωστό μυστικό για να διώξετε το σπυράκι σας. Πριν κοιμηθείτε βάλτε πάνω του μικρή ποσότητα οδοντόκρεμα και το πρωί ξεπλύνετε. Το σπυράκι θα έχει εξαφανιστεί.

Προσοχή αν έχετε ευαίσθητο δέρμα ή δέρμα με προβλήματα ακμής. Καλό είναι να μην δοκιμάσετε τα παραπάνω. Επικοινωνήστε πρώτα με το δερματολόγο σας και εκίνοςθα σας κατευθύνει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved