Ομορφιά για μαμάδες: Ο πεντάλογος της πρωινής περιποίησης του προσώπου

Πρωινή ρουτίνα ομορφιάς σε πέντε απλά βήματα.

Ομορφιά για μαμάδες: Ο πεντάλογος της πρωινής περιποίησης του προσώπου

Αναρωτιέστε πώς θα έχετε μια λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα όλη την ημέρα; Με αυτά τα πανεύκολα πέντε βηματάκια, δεν θα χρειάζεται να ανησυχήσετε ξανά για το δέρμα σας, θα είναι πάντα φωτεινό και υγιές.

Όπως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, έτσι και μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα από το πρωί «χτίζεται». Και όταν λέω χτίζεται μην φανταστείτε ότι χρειάζεται να καταβάλετε κόπο, ή να χάσετε χρόνο πριν πάτε στη δουλειά σας.

Η πρωινή ρουτίνα περιποίησης που σας προτείνουμε είναι μια διαδικασία που διαρκεί τρία λεπτάκια! Τι είναι τρία λεπτά μπροστά στο δέρμα των ονείρων μας;

Tips ομορφιάς σε πέντε απλά βήματα

Βήμα 1: Καθαρίστε μόνο με νερό

Το πρωί δεν χρειάζονται πολλά πολλά, πλύνετε το πρόσωπό σας με νερό μόνο, ή και κάποιο ήπιο σαπούνι καθαρισμού, αλλά δεν έχετε να κάνετε κάτι άλλο. Αφού τη νύχτα θα έχετε κάνει ένα πάρα πολύ καλό καθαρισμό και θα έχετε αφαιρέσει κάθε ίχνος μακιγιάζ και ρύπου.

Βήμα 2: Toner

To toner βοηθά να λειτουργήσει ως μια καλή βάση για όλα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν. Προτιμήστε αυτά που έχουν μικρές ποσότητες αιθέριων ελαίων όπως λεβάντα ή τριαντάφυλλο, τα οποία είναι εξαιρετικά για να βοηθήσουν τα ενεργά συστατικά να διεισδύσουν στο δέρμα σας.

Βήμα 3: Ορός

Ο ορός είναι απαραίτητη βάση πριν την ενυδατική ή το αντηλιακό σας. Προτιμήστε ορό που θα έχει βιταμίνη C.

Βήμα 4: Ενυδάτωση

Προτιμήστε ενυδατικές ημέρας με βάση το αγγούρι. Επίσης, μην ξεχνάτε να κάνετε ένα ελαφρύ μασάζ και στον λαιμό σας. Αποφύγετε την περιοχή κοντά στα μάτια για να μην προκαλέσετε ερεθισμό.

Βήμα 5: Αντιηλιακή προστασία

Πρέπει να βάζετε πάντα αντηλιακό, χειμώνα-καλοκαίρι, έχει ή δεν έχει ήλιο. Ζούμε σε μια πολύ ηλιόλουστη χώρα, επομένως μπορεί όταν βγούμε από το σπίτι το πρωί να έχει συννεφιά, αλλά το μετά από μια ώρα να βγάλει ήλιο.

Επομένως, καλό είναι να προφυλάξουμε την επιδερμίδας μας. Το αντηλιακό είναι απαραίτητο για την αντιγύρανση και για την αποφυγή των πανάδων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved