Οικογένεια: 102 παντρεμένα ζευγάρια φωτογραφήθηκαν για καλό σκοπό (εικόνες)

Η Jodi Sware φωτογραφίζει ζευγάρια που είναι παντρεμένα για 34-72 χρόνια και ανακαλύπτει τα μυστικά ενός ευτυχισμένου έγγαμου βίου.

Οικογένεια: 102 παντρεμένα ζευγάρια φωτογραφήθηκαν για καλό σκοπό (εικόνες)
Jodi Sware

Η Jodi Sware είναι επαγγελματίας φωτογράφος που φωτογραφίζει ό,τι την εμπνέει. Η ίδια είναι 28 χρόνια παντρεμένη με τον σύζυγό της και πρόσφατα ολοκλήρωσε ένα project που εμπνεύστηκε από τον δικό της έγγαμο βίο και τις στιγμές με την οικογένειά της.

Η φωτογράφος φωτογράφισε 102 ζευγάρια που είναι παντρεμένα από 34 μέχρι 72 χρόνια και μίλησε μαζί τους για να της πούν τα δικά τους μυστικά ενός ευτυχισμένου έγγαμου βίου. Όπως αναφέρει στο boredpanda.com η καλλιτέχνης, έλαβε τις πιο γλυκιές, τρυφερές και αστείες απαντήσεις και τα περισσότερα ζευγάρια συμφώνησαν στο εξής: Στον γάμο δεν είναι όλα ρόδινα. Απαιτείται συνεχής προσπάθεια, κατανόηση, αλληλοσεβασμός και πολλή πολλή αγάπη.

fotografia zeugaria pantremena 5

Πηγή φωτογραφίας: Jodi Sware

Η Jodi πιστεύει ότι τα ζευγάρια αυτά πρέπει να γίνουν παράδειγα για τα νεότερα, για αυτό και θέλησε να τα φωτογραφίσει. Οι φωτογραφίες τους είναι μοναδικές. Αποτυπώνουν την αγάπη και το ισχυρό δέσιμο που νιώθει ο ένας για τον άλλον, όσα χρόνια και εάν έχουν περάσει.

"Το ξέρω ότι δεν είναι εύκολος (ο γάμος), όμως περνώντας όλον αυτόν τον χρόνο με το κάθε ένα από αυτά τα ζευγάρια, με έκανε να ενισχύσω την πίστη μου στο γάμο και να θυμηθώ ότι όλη αυτή η αγάπη αξίζει τον κόπο. Ελπίζω βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες να σας βοηθήσωνα το θυμηθείτε και εσείς." γράφει η Jodi στο boredpanta.com, όπου και δημοσίευσε είκοσι από τις 102 φωτογραφίες των ζευγαριών.

Δείτε τις όλες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved