Το ζευγάρι με τα 79 χρόνια γάμου που μπήκε στο βιβλίο Γκίνες (pics)

Julio Cesar- Waldarmina Quinteros: Το ζευγάρι με τα 79 χρόνια γάμου που κέρδισε μία θέση στο βιβλίο Γκίνες επειδή είναι το γηραιότερο παντρεμένο ζευγάρι στον κόσμο. 

Το ζευγάρι με τα 79 χρόνια γάμου που μπήκε στο βιβλίο Γκίνες (pics)
guinnessworldrecords.com

Ο 110 ετών Julio Cesar και η 104 ετών Waldramina Quinteros είναι παντρεμένοι για 79 ολόκληρα χρόνια και ο γάμος τους μόνο πιο δυνατός έγινε με το πέρασμα του χρόνου.

Μαζί έζησαν ευτυχισμένες στιγμές, προκλήσεις, δυσκολίες, όπως και κάθε άλλο παντρεμένο ζευγάρι. Η αγάπη και ο σεβασμός του ενός προς τον άλλον όμως, τους χάρισε τον τίτλο του γηραιότερου παντρεμένου ζευγαριού στον κόσμο.

Ο Julio Cesar γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου του 1910 και η σύζυγός τους στις 16 Οκτωβρίου του 1915, μία εποχή πολύ πριν συμβούν κοσμοϊστορικά γεγονότα όπως ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, η Μεγάλη Ύφεση του 1930 ή η εφεύρεση της τηλεόρασης.

Και οι δύο αφιέρωσαν τη ζωή τους στη διδασκαλία και σήμερα απολαμβάνουν τη σύνταξή τους.

Η ιστορία τους ξεκίνησε όταν η Waldramina, κατά τη διάρκεια των διακοπών της επισκέφτηκε την αδερφή της, η οποία ζούσε στο ίδιο κτίριο που έμενε και ο Julio.

Γνωρίστηκαν, αγαπήθηκαν και δημιουργήσαν μία υπέροχη σχέση που τους οδήγησε σε γάμο, επτά χρόνια αργότερα, στις 7 Φεβρουαρίου του 1941.

Η Waldramina βρήκε στον Julio έναν αξιαγάπητο άντρα με νεανικό πνεύμα που την κέρδισε με τα όμορφα ποιήματά του. Αντίστοιχα, ο Julio ερωτεύτηκε τη Waldramina εξαιτίας της ομορφιάς της, των συζητήσεων που έκαναν και της μεγάλης της καρδιάς.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά, καθώς κανένας από τους γονείς τους δεν ήταν σύμφωνος με αυτή τη σχέση. Το "παρών" στο μυστήριο ωστόσο, έδωσαν οι νονοί τους και οι στενοί τους φίλοι.

Μαζί απέκτησαν πέντε παιδιά, όλα εκ των οποίων σπούδασαν στο Πανεπιστήμιο. Όπως λένε και οι ίδιοι, θεωρούν ότι η μόρφωση των παιδιών τους είναι το μεγαλύτερό τους επίτευγμα, καθώς πιστεύουν ακράδαντα ότι η εκπαίδευση είναι η βάση για μία ανεπτυγμένη κοινωνία.

Σύμφωνα με το guinnessworldrecords.com, σήμερα έχουν 11 εγγόνια και 21 δισέγγονα.

Και οι δύο πιστεύουν ότι η οικογένεια είναι το παν και ότι η ζωή είναι πιο όμορφη όταν έχεις μία οικογένεια χτισμένη στα γερά θεμέλια της αγάπης και του σεβασμού.

Δείτε φωτογραφίες του αγαπημένου μέχρι και σήμερα ζευγαριού, στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: guinnessworldrecords.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved