Γιόρτασαν τα 59 χρόνια γάμου με μια απίθανη φωτογράφιση (εικόνες)

Μια γιαγιά και ένας παππούς με μια υπέροχη ιστορία αγάπης, γιόρτασαν τα 59 χρόνια έγγαμου βίου, αναπαριστώντας ξανά την ημέρα του γάμου τους.

Γιόρτασαν τα 59 χρόνια γάμου με μια απίθανη φωτογράφιση (εικόνες)
instagram @nikkiryanphotography

Όταν η Karen και ο Gary Ryan, 79 ετών και οι δύο, παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 1962 στο Pocatello, Idaho, είπαν ότι ο γάμος τους ήταν αρκετά διαφορετικός από τους γάμους που γίνονται σήμερα.

Κάπως έτσι αποφάσισαν να ζήσουν ξανά εκείνη την ημέρα, μέσα φωτογραφίες που τράβηξε η εγγονή τους, Nikki, φωτογράφος στο επάγγελμα. Η Karen μάλιστα φόρεσε το ίδιο νυφικό που φορούσε και τότε και που κρατούσε καλά φυλαγμένο.

epetios gamou 15

"Χθες, η Karen και ο Gary Ryan, η γιαγιά και ο παππούς μου, γιόρτασαν την 59η επέτειο γάμου τους! Μετά την τελευταία αυτή χρονιά, και οι δύο ήρθαν αντιμέτωποι με κάποια προβλήματα υγείας έτσι η επέτειός τους ήταν αρκετά ιδιαίτερη για όλους μας. Είμαστε ευγνώμονες που καταφέραμε να αναπαραστήσουμε την ημέρα γάμου τους, ξανά.

Δείτε πώς έμοιαζε ο γάμος τους το 1962 και πώς το 2021.

Πήραμε στον παππού μου ένα κοστούμι και η γιαγιά μου χώρεσε στο νυφικό της φόρεμα. (YES, της κάνει ακόμη τέλεια

Συγκινηθήκαμε όλοι που τους είδαμε έτσι. Ήταν η πιο γλυκιά έκπληξη για εμένα να βλέπω τις αντιδράσεις τους. Τους αγοράσαμε τούρτα που την έκοψαν, έκαναν πρόποση και χόρεψαν τον πρώτο χορό. Είναι οι καλύτεροι παππούδες και σημαίνουν τα πάντα για την οικογένειά μας. Η αγάπη τους είναι μια από τις λίγες και ακόμη κοιτάζει ο ένας τον άλλο με αγάπη και τρυφερότητα όπως την πρώτη φορά".

epetios gamou 14

Μετά τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Nikki, δείχνοντας μαζί τις φωτογραφίες από τον γάμο του 1962 και τον γάμο του 2021, ακολούθησαν οι πρόσφατες φωτογραφίες με το σχόλιο:

"Η άνευ όρων αγάπη, η αδιαμφισβήτητη υποστήριξη και αυτό το ατελείωτο ταξίδι σας κάνει και τους δύο τόσο χαρούμενους και έμπνευση για όλους εμάς. Καλή 59η επέτειος Karen & Gary ♥ ️" σχολίασε σε μια σειρά πρώτων φωτογραφιών η Nikki στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Απολαύστε τις και εσείς στη gallery που ακολουθεί και ευχόμαστε και ο δικός σας γάμος να αντέξει στον χρόνο, όπως ο γάμος της Karen και του Gary.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved