Μαμά φωτογραφίζει την οικογένειά της και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό

Οι φωτογραφίες της Εmma είναι αληθινές και χιουμοριστικές.

Μαμά φωτογραφίζει την οικογένειά της και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό
Instagram @a_mothers_tale

Η Εmma είναι σύζυγος, μητέρα και πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι περισσότερες αναρτήσεις της αποτυπώνουν στιγμιότυπα με τους τρεις γιους της και τον σύζυγό της, και οι φωτογραφίες της είναι αληθινές και υπέροχες. Αυτό άλλωστε είναι και ο λόγος που μέχρι σήμερα έχει πάνω από 45 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram, ένας αριθμός που αυξάνεται συνεχώς.

Στις φωτογραφίες της, η Emma δεν επιδιώκει την τέλεια πόζα, αλλά προτιμά να αποτυπώνει το συναίσθημα και τη στιγμή. Στην παρακάτω για παράδειγμα ανάρτηση, το κρεβάτι δεν είναι τέλεια στρωμένο ούτε χαμογελούν ή κοιτούν όλοι στον φωτογραφικό φακό. Τι σημασία όμως έχει;

mama anartiseis 9

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @a_mothers_tale

Πολλές από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Emma, είναι χιουμοριστικές και αναδεικνύουν την ομορφιά αλλά και τις δυσκολίες της μητρότητας. Στην παρακάτω ανάρτηση, η νεαρή μητέρα δηλώνει: "Έχω δύο είδη διάθεσης κάθε μέρα, 1) Θεέ μου είμαι τόσο τυχερή και 2)Πάρτε με όσο πιο μακριά από την οικογένειά μου γίνεται."

mama anartiseis 8

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @a_mothers_tale

Σε άλλες πάλι, η Εmma περνάει το δικό της μήνυμα, όπως στην παρακάτω, όπου φωτογραφήθηκε με τον γιο της στο κρεβάτι και σχολιάζει "Γιατί για εμάς δουλεύει" αναφερόμενη στο εάν τελικά πρέπει ή όχι να κοιμάται το παιδί μαζί με τους γονείς και μετά το πρώτο έτος.

mama anartiseis 12

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @a_mothers_tale

Οι αγαπημένες μας βέβαια φωτογραφίες, είναι αυτές με τα τρία αδερφάκια να ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό. Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Emma στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved