Ρολό με μπισκότα και ινδοκάρυδο - Το γρήγορο λευκό γλυκό που θα λατρέψουν τα παιδιά

Μαργαρίτα Νικολάου
Ρολό με μπισκότα και ινδοκάρυδο - Το γρήγορο λευκό γλυκό που θα λατρέψουν τα παιδιά
Bigstock

Ρολό χωρίς παντεσπάνι. Η συνταγή που θα ξετρελάνει την οικογένειά σας.

Ψάχνετε για ένα γρήγορο γλυκό που θα ξετρελάνει τα παιδιά χωρίς να χρειαστεί να φτιάξετε παντεσπάνι ; Αυτό το ρολό με μπισκότα και ινδοκάρυδο είναι η ιδανική λύση!

Νόστιμο και γρήγορο μπισκοτογλυκό με ινδοκάρυδο

Με μπισκότα τύπου μιράντα ή πτι-μπερ, λίγη κρέμα και μπανάνες, μπορείτε να έχετε ένα εντυπωσιακό γλυκό σε λιγότερο από 30 λεπτά. Ιδανικό για τους λάτρεις των λευκών γλυκών που θέλουν κάτι ελαφρύ, αλλά γεμάτο γεύση – δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα σοκολατένιο ρολό.

Φτιάξτε brownies με γλυκοπατάτες, κακάο, ρικότα και ινδοκάρυδο

Είναι το τέλειο γλυκό για απογευματινό, παιδικό πάρτι ή για όταν θέλετε κάτι γρήγορο και εντυπωσιακό. Και μην ξεχνάτε: τα παιδιά αγαπούν τα μπισκότα, οπότε σίγουρα θα το λατρέψουν.

https://www.instagram.com/reel/DNOI7MAMRKb/

Γρήγορος κορμός με χυμό πορτοκάλι και ινδοκάρυδο

Προετοιμασία: 10'

Eκτέλεση: 15'

Υλικά

  • 200 ml κρέμα γάλακτος
  • 80 γρ. λευκή σοκολάτα
  • 60 γρ. ζάχαρη άχνη (3 κουταλιές της σούπας)
  • 150 γρ. τυρί κρέμα (3 κουταλιές της σούπας)
  • 50 γρ. ινδοκάρυδο (5 γεμάτες κουταλιές)
  • 2 μπανάνες
  • 30 μπισκότα πτι-μπερ ή τύπου μιράντα
  • 1,5 φλιτζάνια γάλα

Βήματα

  • Στρώστε μια φόρμα με μεμβράνη.
  • Βουτήξτε τα μπισκότα στο γάλα για 1-2 δευτερόλεπτα και τοποθετήστε τα στη φόρμα.
  • Για την κρέμα: λιώστε τη λευκή σοκολάτα και αφήστε τη να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
  • Ανακατέψτε όλα τα υλικά της κρέμας, εκτός από το ινδοκάρυδο, και χτυπήστε με μίξερ στη μέγιστη ταχύτητα μέχρι να πήξει. Προσθέστε το ινδοκάρυδο και ανακατέψτε ελαφρά.
  • Απλώστε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα και βάλτε τις μπανάνες στις άκρες. Τυλίξτε σε ρολό και βάλτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
  • Σερβίρετε με λίγη λευκή σοκολάτα και ινδοκάρυδο από πάνω για διακόσμηση.
© 2012-2025 Mothersblog.gr - All rights reserved