Μαργαρίτα Νικολάου

Μαργαρίτα Νικολάου

Δημοσιογράφος, Διευθύντρια Mothersblog.gr

Λένε ότι η μητρότητα δεν έρχεται με εγχειρίδιο, αλλά πολλές είναι οι γυναίκες που σκέφτονται, γιατί όχι; Μία από αυτές τις γυναίκες είναι και η Διευθύντρια του Mothersblog, Μαργαρίτα Νικολάου.

Είναι μαμά, είναι blogger,  μοιράζεται τις ανησυχίες της, τα παράπονά της, τις καλές και τις κακές στιγμές που έχει ως μαμά, είναι ειδική στο να φτιάχνει τούρτες, γλυκάκια, κάθε λογής κοτσιδάκια , DIY κατασκευές και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να είναι ευτυχισμένη η κόρη της. Το Mothersblog για την ίδια είναι ένα εγχειρίδιο για μαμάδες που θέλουν συμβουλές όχι μόνο εμπειρογνωμόνων αλλά και μαμάδων, κάνοντάς τις να νιώθουν ότι δεν είναι μόνες στο ταξίδι της μητρότητας.

Η Μαργαρίτα Νικολάου ξεκίνησε πρακτική πάνω στην έντυπη δημοσιογραφία και το περιοδικό MAX. Επειδή όμως το μεράκι της ήταν η έρευνα και η αποκάλυψη, πήγε στο Άλτερ όπου ξεκίνησε την πρακτική της πάνω στο Αστυνομικό ρεπορτάζ. Δούλεψε στην Ζούγκλα και τον Κίτρινο Τύπο για δύο χρόνια μέχρι που κατέληξε στο πλάι του Νίκου Ευαγγελάτου, κάνοντας ερευνητικό, αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. Το 2014 μπήκε στην οικογένεια της DPG ως αρχισυντάκτρια του Mothersblog και το 2018 ανέλαβε τη διεύθυνση του site.

Βρείτε τη στο email: m.nikolaou@mothersblog.dpg.gr ή στο Instagram @bizzy_mommy

Άρθρα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved