Μαρία Πετρίδη

Μαρία Πετρίδη

Συνεργάτης - Personal Life Coach

Γεννήθηκε στην Αθήνα.

Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από το οποίο αποφοίτησε με Πτυχίο Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας.

Παράλληλα δημιούργησε Οικογένεια αποκτώντας μία Κόρη και έναν Γιό.

Εργάσθηκε σε ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια έχοντας πάντα μια ζεστή και επιτυχημένη σχέση με μαθητές της κάθε ηλικίας !

Αφού πραγματοποίησε το όνειρό της και απέκτησα την δική της σχολή ξένων γλωσσών όπου άφησε το κομμάτι της φαντασίας και δημιουργίας της να αναπτυχθεί, γνώρισε από κοντά την επιχειρηματικότητα, την πρόκληση για ανάπτυξη, την επαφή με άτομα ηλικίας από 5 έως 85 ετών και διαχειρίστηκε με επιτυχία θέματα σε επίπεδο μαθητών, πελατών, καθηγητών.

Το 2015 τη βρήκε στο εξωτερικό σε μια προσπάθεια αναζήτησης και αυτοβελτίωσης. Εκεί συνειδητοποίησε τις ικανότητές της στην συμβουλευτική, γνώρισε και λάτρεψα το Life Coaching, σπούδασε και διαπιστεύτηκε από το International Authority for Professional Coaching and Mentoring (IAPC&M).

Το κεφάλαιο εκπαίδευση ξένων γλωσσών, έκλεισε για εκείνη με τις καλύτερες αναμνήσεις και ξεκίνησε το υπέροχο ταξίδι του Coaching.

Μαρία Πετρίδη

Personal Life Coach

Διαπιστευμένη από τον IAPC&M

Site : www.monoesymporeis.com

Instagram : mariepetridi https://www.instagram.com/mariepetridi/

Personal email : mariepetridi@yahoo.gr

Facebook : MariePetridi

Youtube : MonoEsyMporeis

Άρθρα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved