Aγγελική Ρέβελα

Aγγελική Ρέβελα

Γενική Ιατρός- Συνεργάτης

Η Aγγελική Ρέβελα είναι ειδικευμένη Γιατρός Γενικής Ιατρικής. Έχει υπηρετήσει σε διάφορες υπεύθυνες θέσεις του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Ελλάδας καθώς και στο NHS της Αγγλίας για πολλά χρόνια.Είναι επίσης κάτοχος πολλαπλών τίτλων εξειδικεύσεως, διεθνώς αναγνωρισμένων, στο Επείγον και το Τραύμα (BLS/AED , ALS , PHTLS , APLS ATLS , FCCS , Ε.Π.Ι. Ε.Κ.Α.Β.). Έχει ασχοληθεί με επιδημιολογικές μελέτες σαν ερευνητής ιατρός και συμμετέχει σε δημοσιεύσεις εγκεκριμένων άρθρων σε ελληνικά και ξενόγλωσσα ιατρικά περιοδικά.

Επιπλέον, η ιατρός έχει αναπτύξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής και, εκτός από την εκπόνηση της διδακτορικής της διατριβής στον τομέα της Πλαστικής Χειρουργικής, έχει παρακολουθήσει ποικιλία σεμιναρίων για Botox, υαλουρονικό οξύ, χημικό peeling, μεσοθεραπεία, τεχνικές αναίμακτης χειρουργικής με χρήση πλάσματος και άλλα.

Η πολυετής εμπειρία της και η συνεχής εκπαίδευση της, έχει επιτευχθεί μέσα από την παρακολούθηση και συμμετοχή Πανελλαδικών & Πανευρωπαϊκών Συνεδρίων Ιατρικής, και ημερίδων, ως επίσης και από την Ιατρική παρακολούθηση ασθενών σε όλα αυτά τα χρόνια της Ιατρικής εξάσκησης της.

Είναι γιατρός που έχει ειδικευτεί κατάλληλα ώστε να μπορεί να αντιμετωπίζει ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων υγείας, ανεξάρτητα από το φύλο, την ηλικία ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό του ασθενή. Διαχειρίζεται όλα τα επείγοντα περιστατικά, ασχολείται με τη διαχείριση Τραυμάτων - χειρουργικών περιστατικών, την παρακολούθηση και αντιμετώπιση χρόνιων νοσημάτων που αφορούν όλη την οικογένεια όπως ο Σακχαρώδης Διαβήτης, η Αρτηριακή Υπέρταση, το Άσθμα, η Οστεοπόρωση, η Δυσλιπιδαιμία, η Χρόνια Αναπνευστική Ανεπάρκεια, αλλά και η Κατάθλιψη, η Άνοια και άλλα χρόνια νοσήματα.

Ως Γενικός-Οικογενειακός ιατρός φροντίζει να εξασφαλιστεί η συνέχεια στην φροντίδα υγείας και να αποτελέσει ένα σταθερό σημείο αναφοράς για τον ασθενή, σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, ανεξάρτητα από το είδος της ασθένειας που μπορεί να αντιμετωπίζει.

email:drrevela@gmail.com

Άρθρα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved