Πορτρέτα νεογέννητων στην αγκαλιά των γονιών τους

Οι φωτογραφίες της Lindsay είναι εντυπωσιακές.

Πορτρέτα νεογέννητων στην αγκαλιά των γονιών τους

Νεογέννητο στα χέρια των γονιών του μπαμπά του.

Insatgram / tailsandwingsphoto

Η Lindsay είναι επαγγελματίας φωτογράφος νεογέννητων. Η ίδια γράφει στην ανάρτησή της: «Τα μωρά έρχονται στον κόσμο με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο και αμέσως μπορούν να μιλήσουν κατευθείαν στην ψυχή σου». Στις φωτογραφίες της εστιάζει ακριβώς σε αυτό. Στην αγνότητα των μωρών, την τρυφερότητα, την αγάπη των γονιών για εκείνα από την πρώτη στιγμή που έρχονται στον κόσμο.

https://www.instagram.com/p/Cjsh8R0rx0X

Η Lindsay δημοσιεύει τις φωτογραφίες της στο προφίλ Tails and Wings στο Instagram, το οποίο μετρά πάνω από 25 χιλιάδες ακολούθους. Είναι ένα πλούσιο portfolio με φωτογραφίες νεογέννητων, πορτρέτα και τρυφερά στιγμιότυπα.

https://www.instagram.com/p/CkHChx_yER1

Στις φωτογραφίες της η φωτογράφος ακολουθεί μία μινιμαλιστική προσέγγιση και οι φωτογραφίες της αναδεικνύουν εκφράσεις και συναισθήματα. Δεν υπάρχουν εντυπωσιακά σκηνικά, props ή ιδιαίτερα outfits. Η lifestyle φωτογράφιση, όπως λέγεται, δεν γίνεται σε στούντιο αλλά σε σπίτια των οικογενειών ή σε εξωτερικό περιβάλλον για να είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό το αποτέλεσμα.

Πορτρέτα νεογέννητων στην αγκαλιά των γονιών τους

Από τις φωτογραφίες που ξεχωρίζουν είναι τα πορτρέτα νεογέννητων στην αγκαλιά των γονιών τους. Φωτογραφίες κοντινές που αναδεικνύουν τις χαριτωμένες εκφράσεις των μωρών και την τρυφερότητα των γονιών όταν τα κρατούν αγκαλιά.

Στην gallery που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει μερικά από αυτά που έχουμε ξεχωρίσει. Νεογέννητα στην αγκαλιά των μπαμπάδων και των μαμάδων τους, σίγουρα ό,τι πιο γλυκό θα δείτε σήμερα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved