Κοριτσάκι βοήθησε τη μαμά του να γεννήσει στο σπίτι – Μοναδικές φωτογραφίες

O τοκετός στο σπίτι μέσα από τον φακό της Monet Nicole.

Κοριτσάκι βοήθησε τη μαμά του να γεννήσει στο σπίτι – Μοναδικές φωτογραφίες
Μαμά με την κόρη της και το νεογέννητο αγκαλιά. Instagram / monetnicolebirths

Η Monet Nicole είναι μαία και επαγγελματίας φωτογράφος τοκετού. Έχει παρευρεθεί σε πάνω από 100 γέννες και οι φωτογραφίες της πολλές φορές κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

To Instagram προφίλ της φωτογράφου έχει πάνω από 150 χιλιάδες ακολούθους. Εκεί δημοσιεύει στιγμιότυπα από τοκετούς στο σπίτι, στο μαιευτήριο, στο νερό. Παράλληλα μοιράζεται εμπειρίες δικές της και ιστορίες μαμάδων, εκθειάζοντας το υπέρτατο θαύμα, αυτό της γέννησης.

https://www.instagram.com/p/Co-shqbJ9ci

H ίδια άλλωστε γράφει στην ιστοσελίδα της ότι θεωρεί τον τοκετό μία από τις «δυνατές» και ιδιαίτερες εμπειρίες ζωής που αλλάζει την κάθε γυναίκα που τη βιώνει. Το ίδιο συνέβη και με εκείνη όταν έφερε στον κόσμο τα παιδιά της. Το νεότερο μέλος της οικογένειας γεννήθηκε λίγους μήνες πριν και η φωτογράφος μοιράστηκε στιγμιότυπα από τον τοκετό της.

https://www.instagram.com/p/Cj9LrtVLM7w

Κοριτσάκι βοήθησε τη μαμά του να γεννήσει

Σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της Monet ξετυλίγεται μία ακόμα ιστορία μαμάς. Η νεαρή μητέρα γέννησε στο σπίτι παρουσία των μελών την οικογένειάς της και όπως φαίνεται η καλύτερη βοηθός της, δεν ήταν άλλη από την κόρη της. Έμεινε δίπλα της καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού, αρνήθηκε να κοιμηθεί ή να ξεκουραστεί και ήταν εκεί όταν γεννήθηκε το νέο μέλος.

«Η πιο γλυκιά μεγάλη αδερφή (ή εκπαιδευόμενη μαία) που έχω δει ποτέ. Την ενθαρρύναμε να κοιμηθεί, αλλά ήθελε να είναι παρούσα στην κάθε στιγμή. #homebirth #denverbirth #midwifeinthemaking» έγραψε η Monet στην ανάρτησή της.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved