Το θαύμα της γέννας – Υπέροχες φωτογραφίες

Instagram / monetnicolebirths

Η Monet Nicole απαθανατίζει τα ιδιαίτερα στιγμιότυπα του τοκετού.

Η Monet Nicole είναι επαγγελματίας φωτογράφος τοκετού σχεδόν μία δεκαετία και έχει παρευρεθεί σε πάνω από 100 τοκετούς. Οι φωτογραφίες της έχουν κάνει πολλές φορές τον του διαδικτύου και οι ακόλουθοί της στο Instagram ξεπερνούν τις 159 χιλιάδες.

Γιατί έχουν ξεχωρίσει οι φωτογραφίες της; Γιατί αποτυπώνουν την ωμή ομορφιά του τοκετού. Δεν ωραιοποιούν καταστάσεις, αλλά αντίθετα αποτυπώνουν το θαύμα της γέννας με τρόπο ρεαλιστικό.

Η φωτογράφος είναι και η ίδια μητέρα και υποστηρίζει ότι η εμπειρία του τοκετού είναι τόσο ιδιαίτερη που αλλάζει την κάθε γυναίκα που τη βιώνει. Πολλές φορές μέσα από τις αναρτήσεις της περιγράφει εμπειρίες και αποτυπώνει και το πώς βιώνει η ίδια τις γέννες στις οποίες έχει παρευρεθεί.

Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις της γράφει:

«Δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψουν αυτή τη στιγμή.

Φεύγεις από το σώμα σου και επιστρέφεις στην γη με το μωρό σου αγκαλιά. Κάνεις το αδύνατο δυνατό.

Δεν έχει σημασία εάν είναι το πρώτο ή το πέμπτο σου παιδί… Αυτή η στιγμή, αυτή η έκφραση, το σοκ, ο θαυμασμός… Είναι εκεί κάθε φορά.

Γεννιόμαστε εκ νέου με κάθε μωρό που φέρνουμε σε αυτόν τον κόσμο.»

Η φωτογραφία που συνόδευσε το παραπάνω κείμενο είναι η παρακάτω. Η μαμά δεν χαμογελά, δεν είναι συγκινημένη, δεν είναι καθαρή. Μόλις έχει φέρει στον κόσμο το μωρό της και νιώθει δέος και θαυμασμό.

Δείτε ακόμα περισσότερα στιγμιότυπα που έχει απαθανατίσει η Monet Nicole στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved